| GiuliaBăăă a întrebat:

Ceau TPUlove struck. Dati-mi un sfat...m-am despratint de prietenul meu.acu o saptamana.si m-am combinat cu alt baiat. e bine? sa raman cu el.sau sa incerc sa ma impac cu fostul?

Răspuns Câştigător
| Laviy a răspuns:

Uh Julietooo. Intreaba-ma pe mine ca eu stiu povestea, deci, ramai cu Roby, nu te mai impaca cu ala, o sa suferi iar si nu meritasad. Fostu e in a7a, asta in a10alaughingrolling on the floorsmug

4 răspunsuri:
| alexutza003 a răspuns:

Tu esti singura care poti sti daca e bine sau nu, gandeste-te cu cine e mai bine daca esti in dubi in privinta amandurora poate ar fi bine sa ramai singura o vreme

| Iulia8659 a răspuns:

Pai eu as spune ca ar trebui sa te impaci mai bine cu fostul.si eu nu cred ca este prea bine ca dupa o saptamana deja sa te combini cu altul pentru ca fostul va crede ca nu l-ai iubit cu adevarat pentru ca tu deja tiai gasit alt baiat.

| BaddGirrl a răspuns:

Deci! daca il iubesti pe fostul impaca-te cu el. daca vrei sa-l uiti stai cu prietenul tau!happy

| Ruxi_5421 a răspuns:

Trebuie sa te gandesti cu care iti este mai bine happy. Din punctul meu de vedere daca inca tineai la fostul tau prieten nu te desparteai de el, dar nici sa-l tii pe actualul ca sa il uiti pe fost nu e bine.