| RoKeRaS a întrebat:

Ceau:X:X.Nustu`cu ce sa incep ...mai bine sa incep cu inceputu acum 2 saptamani am fost intr-o excursie si acolo au mai fost mai multe clase. Intr-un muzeu ma inerva unu si m-am dus la el si l-am luat de gat si o fata vine la mine si imi zice sa il las in pace ala se credea cocos si fata aia cum vroiam sa ma duc inspre el ea ma tragea. Am ajuns acasa a doua zi la scoala vine la mine si imi cere id de mess il dau si toata seara vorbisem cu ea pe mess. La scoala a treia zi cand urcam scarile ma ia in brate spunand ``CE FACI? MI-A FOST DOR DE TINE`!`` am ajuns in clasa de atunci am devenit buni prieteni(amici) pana cand ne jucam adev si prov pe mess cu mai multi si o fata ii spuse ca provocare sa ma sarute si-a facut-o a doua zi m-a sarutat in ziua aceea ma lua de mana ne luam in brate ...ne pupam si chiar am prins drag de ea (m-am indragostit:X)De atunci tot ne tinem de mana etc etc. Eu sunt o fire placuta adica stau multe fete in preajma mea Aseara vorbeam pe mess si ne jucam iar adev si prov si niste colegi mai insistenti si fara lipsa de ocupatie i-a dat iar aceeasi porunca sa ma sarute.si ea accepta insa dupa ce terminasem jocu ea imi scrise pe mess ca stiu ca are prieten nu? confused sunt confuz ce sa mai cred ma place sau nu isi bate joc de mine? sa o uit?
P. S:Ea este mai mare ca mine cu 1 an (nu mi se pare ceva interesant.)
Dati-mi un sfat ce sa fac sa caut alta?
P. S2:Sorry de greselile de ortografie
aaa si

Răspuns Câştigător
| Mihaela_5801 a răspuns:

Am asa o impresie ca chiar daca vreai sa gasestialta nu se prea primeshte iti place si asta e...stiu asa cazuri! Cel mai bine ar fi sa vb cu ea deschis sai spoi ce simti si vezi cum reactioneaza ea, poate nici nu are prieten dar pur si simplu te face gelos vrea sa vada reactia ta! Repet vb descgis vezi cum reactioneaza si daca e de acord sa va intilniti, foc la ghete, dar daca nu, fiti prieteni, sarutativa atunci cind aveti pofta si gata! Sunt in asa situatie si totul merge ca pe roate! Nu te gindi doar la asta ca vrei sa fii cu ea! Traeshte momentul! Sper ca te-am ajutat! Bafta

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Corect.
Cauta alta sau sustine si tu ca ai prietena!
Si,vezi cum reactioneaza!
Daca se supara si o rareste,ceart-o,pentru ca tu nu te-ai suparat cand ea ti-a spus ca are prieten,de ce se poarta asa!
Daca nu se supara si n-o deranjeaza,cere-i sfaturi in legatura cu imaginara ta prietena! Eventual,chiar fa-ti una,nu astepta dupa ea.
O fata care se respecta,nu se joaca cu unul, cu doi, cu douazeci si doi!
Bafta!

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Nea Tilicaa laughing fii atenthee hee.

Du-te la ea si intreab-o in fata dc te-a sarutat daca are prieten? :-s

Si mai bine nu te indragosti de ea pentru ca tu esti singura persoana care va avea de suferit big grin

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Eu zic ca ar fi bine sa iti vezi de scoala[Gramatica in schimb],si sa nu intervii peste relatia ei.
Eu zic sa te lasi pagubas.happy.Nu merita sa fii "Amantul ei" happy.
Din ceea ce-am inteles eu, ea are prieten. Bun, pasul urmator:
MERGI LA SCOALA!
Tu...Ce varsta ai?
Macar termina liceul si dupa iti faci gagica.

| Phutui a răspuns:

2 variante : 1ea minte, sa vada cum reactionezi tu 2 chiar are prieten si totusi te place pe tine mai mult + varianta bonus 3ea zboara din floare in floare

| iloveunicorns a răspuns:

Te-o fi plăcând.

| TheBigWolf a răspuns:

Mane, eu iti dau un sfatwinking du-te la ea si intreab-o ceva de genu : '' Ok noi ne sarutam, ne tinem de mana etc chestii din astea si u sa imi spui k ai prieten? '' in orice caz poate ca doar a vrut sa il faca pa prietenul ei geloswinking

| GinglindSummer a răspuns:

Omule...du-te la ea si spune-i ca stii ca are prieten.ala estitu! fii barbat! daca iti psuneca nu estitu. spune-i ca vei fi ))) fetelor le place increderea in sine a genului opus)