| Kidda_7223 a întrebat:

Ceauu TPU!
Cunosc un baiat de 1 luna!
Si tot vorbim pe mess si la telefon!
Si imi zice ca ma iubeste si ca vrea sa fie cu mine!
Dar eu cand ii zic ca vreau sa fiu cu el!
Imii zice sa merg la el acasa sa ma culc cu el!
Euu am de abia 13 anii si el 14!
Si nu as vrea sa ma dezvirginez chiar acum!
Sa ii fac pe plac sau nu?

Răspuns Câştigător
| ElenaMaria003 a răspuns:

Inteleg ca il placi. L-ai cunoscut si in realitate? Daca nu, intalneste-te cu el daca chiar crezi ca il placi(scuze de cacofonie), dar la un suc sau ceva asemanator, departe de casa lui! Vezi cum se comporta cu tine si daca mai zice ceva de.sexhee hee. Eu iti zic sa fii cu el, DAR sigur sa NU te culci cu el pentru ca e cea mai mare prostie sa faci asta acum.

6 răspunsuri:
| Kidda_7223 explică:

Scuzee am uitat sa zic!
I-am zis ca nu vreau sa merg pentru. ca nu vreau sa ma culc cu el si dupa aia sa ma lase balta!
El mi-a spus ca daca ma culc cu el o sa ma mai culc odata!
Si ca el ramane la minee!
Dar eu nu il cred!

greece12
| greece12 a răspuns:

Sper ca n-ai innebunit! Rupe orice legatura cu el, ca el sunt mii de baieti, te foloseste si te arunca ca pe-o masea stricata!

| spicer a răspuns:

Pai eu zic sa nu mai vb cu el ca e nesimtit fara nici o problema baietii gasesti oriunde si daca esti smechera sa vezi cum se tin dupa tine nu uita smechera nu fitoasawinking

| qCristiana a răspuns:

Toti baieti zic ca o sa ramana cu fata, dar de cele mai multe ori nu este asa.In plus poti sa ii spui ca daca te iubeste te poate astepta.Stiu o fata care a patit cam acelasi lucru si dupa o saptamana s-a despartit de ea

| Kidda_7223 explică:

Nu nu am innebunit! straight face
Da chiar il plac! straight face
Si vreau sa fie al meu! straight face
Dar nu conditile astea! straight face

| pink10 a răspuns:

In primul rand esti o mare proata daca il crezi cand iti zice ca te iubestewinking Nu te poate iubi dupa o luna...Si la 13 ani de unde naiba atata iubire?raised eyebrows El vreau doar sa te f*** si atatwinking Da' nu ma mira, in ziua de azi fetelor de 13-14 li se aprind calcaiele dupa primul care le duce putin cu zaharelulwinking Inca ceva, daca te iubea, nu te punea sa te culci cu elwinking Eu iti dau un sfatwinking Lasa baietii si du'te la scoala, asta in caz ca nu vrei sa ajungi DN'ista pe la 16-17 ani :*