| Anonimax a întrebat:

Ced inseamna sa fi pocait?(scuze categorie)

Răspuns Câştigător
| alecsa91 a răspuns:

In primul rand, iti spun de la inceput ca nu e o religie.Religie e numita crestinismul. Pocainta este actiunea prin care te caiesti foarte tare de ceva.De aici si numele: pocait.Insa ei nu stiu ca nu trebuie sa se lepede de crestinism ca sa se pocaiasca.Singurul care ne poate ierta pacatele este Dumnezeu.Aici la pocaiti intra si interese materiale, pentru ca se fac adunari, se strang bani si se ofera bani, etc...La pocaiti, IISUS se scrie cu un singur I, ceea ce inseamna Magar. Pocaitii au facut cumva o secta, se impart in mai multe categorii: martorii lui iehova, baptisti etc...E foarte complicat de explicat, atata timp cat nici ei nu stiu in ce s-au bagat. femeile poarta pe cap bentite sau batic, in semn de supunere, etc.Consider ca trebuie sa mori in religia in care te-ai nascut si punct!

6 răspunsuri:
| Barblaster a răspuns:

Mai bine intrebai ce inseamna a se pocaii.Atunci cand ii gresesti lui Dumnezeu in orice fel e bine sa te pocaiesti, adica sa iti ceri scuze.Un pocait este un om complet care a gresit dar si-a recunoscut greseala si si-a cerut iertare(relegic vorbind).

| 5123fsda a răspuns:

Scz...dar pocaiti nu ii religie,asa zic aia prosti catre bisericile reformiste, si ce a zis cea care a primit funda sa stii ca ii gresit asa nu is numa la pendicostalii cu imbracamanintea,Si vad ca multi dintre voi nu stiti nimic de ce s-a intamplat, aceste biserici au aparut pe vreama lui Constantin cel Mare! El fiind imparatul imperiului nu a putut lasa ca imeriul sa se dezbine pentru ca erau si crestini si pagani! Iar paganii ii tot atacau pe crestini,pentru a nu se duce de rapa imeriul a schimbat ziua De Sabat(sambata) in care tineau crestinii si evrei, in duminica asta fiind ziu in care a inviat IIsus si fiind ziua soarelui asa i-a multumit pe toti, Si sa stiti ca de fapt isis s-a nascut intr-o zi de primavara @5decembrie este ziua fiului soarelui... Dupa data asta sarbatorim noi straight face

| russyy a răspuns:

Cunosc eu multi pocaiti.

pocaitii merg la biserica catolica.cand te pocaiesti trebuie sa faci niste promisiuni in fata preotului.ca nu vei fuma,nu vei bea,nu vei purta cercei,lantisoare etc., nu vei dansa, nu vei asc muzica in afara d muzicaa pokaita.muzicaa pocaita este numai despre dumnezeu si iisus hristos. fundita ca stiu sigur ca asa este :*:*:*am fost de fata cand sa pokait o prietena. dar nu te pokai:*:*

| russyy a răspuns:

ExXces are dreptate.ce a zis castygatoru e gresitwinking

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Tu presupun ca esti ortodox. pocait e o alta religie.happy

| Andrei777 a răspuns:

Inseamna sa crezi doar in Isus Hristoshappy

Întrebări similare