anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei care ati folosit prezervative de la Love Plus Clasic, ati fost multumiti de ele?

13 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu. Sunt foarte uscate, si cand adaug lubrifiant trebuie sa pun cu tona zici ca-s sugativa nu prezervativ. Nu stiu ce au...De rupt insa nu s-au rupt pana acum.

| anonim_4396 explică (pentru AlexanderAdrian):

Si cele de la Durex, mie mi se par ca sunt la fel de uscatesad
Cum am mai zis, orice tip ar fi, il voi verifica din 5 in 5 minute.hee hee

| neutrino a răspuns:

Uneori da, alteori nu, dar mai mult nu!

| RedDeath a răspuns:

Nuuuuhuhuuu! Am folosit si s-a rupt! Am fost nevoita sa iau pilula de a doua zi!
Nu folosi ca se rupe si o sa ai un bebe!

Acum folosesc doar Durex! Atunci nu am mai gasit Durex si am folosit de la Love Plus, si s-a rupt.

| anonim_4396 explică (pentru RedDeath):

Am folosit de la Durex Tickle me si de fiecare datami s-a rupt, fiind folosit corect.
Cu celelalte nu am avut intamplari neplacute.
Am zis sa incerc si Love Plus, nathinking

| RedDeath a răspuns (pentru anonim_4396):

Am inteles, deci, acum trebuie sa ne ferim de doua tipuri de prezervative. Poti, daca folosesti anticonceptionale [dar el nu stiehee hee ] sa incerc isi cu Love Plus. Faza era ca, nu sunt rezistente, si de la prea mult 'freat' se rup una-doua sad

Am avut vreo 3 intamplari neplacute si acum cred ca orice tip de prezervativ ar fi, il verific din 5 in 5 minutehee hee

| AnnnaMarrria a răspuns (pentru anonim_4396):

Durex extra safe folosesc eu si e cred eu, cel mai bun. o singura data s-a rupt in decurs de 7 luni happy

Da, te cred, asta e, daca exista afurisitele alea de erori! O eroare dinaia ne poate strica viata! Ce rau ca perfectiunea nu prea exista...
Eu cateodata mai incerc unul sa il umplu cu apa
Stiu ca pe Durex Extra Safe l-am umplut odata cu apa, pana la maxim, si apoi am luat un cutit sa il sparg, si nu am putut din primahee hee ca nu intra varful ala, tot ricosa, sau cum sa zic

Nu mai bine nu mai facem sex?laughing)
Ca sa nu mai avem nici o grijahee hee

Eee, ar fi ideal, nu ne-am mai preocupa cu toate detaliile, dar nah, daca nu facem, barbatii astia care-s animale in calduri deghizate, ne-ar parasi pentru una care face sex sigur, sa nu zic tarfa big grin
De ar fi lumea fara barbati ar fi super! Nu ar mai fi atatea infidelitati big grin - nu ar mai fi tentati - ca in ei umbla hormonii de numahee hee

Da...ce-i adevarul, in ei umbla mai mult decat in noi.
Dar si noua cand ne trebuie laughing
Lasa, ca...ce am face fara barbati? Sunt buni si eibatting eyelashes

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai din cand in cand asa fac la toate prezervativele, mai adaug lubrifiant pe parcurs.

Întrebări similare