anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei care ma cunosc tin minte, poate, ca sunt intr-o relatie cu o persoana mai mica cu 20 de ani decat mine, am fost de acord ca atata eu cit si ea sa mai intretinem relatii cu alte persoane, precum eu cu asistenta, cu singura coditie ca acele persoana sa nu ne fie cunoscute, adica asistenta sa nu se cunoasca cu persoana pe care o iubesc, toate bune si frumoase pina cind Madalina (asa o cheama pe iubirea vietii mele ) a avut o relatie cu un tip cu care eu am facut unele afaceri acum 5 ani de zile cind eu nu o cunosteam pe Madalina dar nici ea nu stia despre el ca ma cunoaste, stau si ma gindesc daca am facut o prostie ca i-am reprosat aceasta relatie pasagera, ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| ELLSSA a răspuns:

Daca tot o iubesti, de ce nu ii reprosezi de toate celelalte relatii intime? Si daca tot zici ca te iubeste, de ce tot continua cu restul`?
Unde e iubirea?
Oare nu am cunoscut eu partea asta de iubire?
Cam multe intrebari am cam pus eu si tu doar o intrebare la care nu iti gasesc raspuns oricat m-as chinui.

10 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Ma mir cum de reusiti sa faceti asa...dar oricum cred ca ea are mai multi la activ decat tine,si cat despre reprosat, ce rost mai are, daca ati fost de acord amandoioh go on
taci si inghite

| AndaWest a răspuns:

La 19ani ai mei am invatat mai multe decat stii tu acum,te iubeste si se fte cu toti,ah ce destept mai esti tu draga, si de inghitit nu stiu cine inghite dintre mine si eahappysi u o pupi dupa.dar asta nu ma priveste pe mine.tu ai scris pe site viata ta privata si noi ne dam cu parerea, nu te barfim.ca te-a durut adevarul din ce am spus eu, e altceva.si mersi ca mi-ai vizitat profilul

| AndaWest a răspuns:

Si acum ce ai vrea? scuze? uite ca nu o sa le ai.pentru ca eu am gandit si concluzia e aia, nu-ti convine? pa si pup

| Bog15 a răspuns:

Pai daca stabiliseti ca nu se reproseaza si ea nu avea de unde sa stie, da ai facut o prostie, vorbeste cu ea, lamureste problema, cere-ti scuze daca trebuie, si cred ca ar trebui amandoi sa va cumintiti daca vreti sa mearga, ca daca nu, o sa se tot stranga reprosuri si nu o sa desparta acest lucru, bafta

| Christina a răspuns:

Pai, fata nu avea de unde sa stie ca tu il cunosti pe respectivul. Daca a-ti cazut de acord ca fiecare poate sa faca sex cu cine vrea, atunci tu nu aveai niciun drept sa ii reprosezi chestia asta mai ales daca ea nu ti-a reprosat nimic.Chiar va place sa impartiti persoana iubita? Daca tu faci sex si cu alte persoane, atunci de ce mai ai o iubita?

| visatoarea01 a răspuns:

Daca zici ca e iubirea vietii tale cum ai putut fi de acord sa o lasi sa aiba relatii cu alti barbati?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce de pareri.mai moshule? adica v-ati inteles si tu i-ai reprosat? cum? tu cu musca pe caciula si tot tu? e culmea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu tac, dar de inghitit tu inghiti, normal ca are mai multe aventuri decit mine, fata care visezi cai verzi pe pereti stau si ma gindesc daca ai mai mult de 16-17 ani,stii de ce? pentru ca la virsta pe care o ai ce-ti pica-n gura aia sugi, nu fac referire la ce-ti trece tie prin cap, vreau sa-ti spun ca mai birfitoare ca voi nu se exista, asa ca taci si inghite

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

tot la mine se intoarce,ma iubeste si o iubesc,nu stiu de ce sunteti asa incuiati la minte, ma scuzati dar atiita timp cit ne intoarcem acasa si nu lasam nimic acolo nu cred ca exista motive de gelozie, e o are tot la locul ei si eu tot la fel, nu punem suflet in ceea ce facem, asta este experienta si relaxare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cind aveam 19 ani nu-mi permiteam sa fiu tare-n gura ca tine, ca tine am fumat multe,ai caracter de zarzavagioaica,nu ma supara ideea ca iti dai cu parerea dar vreau sa stiu daca te-ai gindit inainte de a raspunde la intrebarea pe care am pus-o,vezi ca esti tare-n clantza? prea te-ai repezit aiurea, imi pare rau ca iti zic asa dar trebuia sa-ti pui intrebarea, ce o fi cu aia care il cunosc?