| oAnonim a întrebat:

Cei care nu stiu povestea mea, o gasiti aici : http://www.tpu.ro/......tie-prima/

Va rog spuneti-mi cum pot face sa fiu din nou impreuna cu ea, ca oricum s-ar comporta cu mine eu tot o iubesc, nu stiu de ce o iubesc asa mult, dar simt ca fara ea nu are rost. o iubesc din suflet si oricum s-ar comporta cu mine eu tot accept. in seara asta o sa ma duc la ea acasa ca sa vorbesc cu ea despre noi. in afara de scuze ce pot face sa fiu din nou impreuna cu ea. oricat de mult m-ar rani ea pe mine de acum incolo nu o sa ii mai spun, si o sa ma vad cu ea doar cand vrea ea, chiar daca inseamna si odata la 2 saptamani, dar sa fie cu mine, ca o iubesc mult. ajutati-ma :(

2 răspunsuri:
| roxynutza a răspuns:

Si tu ai ranito pe ea cand te-ai bagat cu cealalta si a fost normala atitudinea ei atunci; parerea mea este ca va iubiti si va urez multa bafta; insa mai am ceva de zis in comportamentul tau:
ai reactiona gresit sa ii dai totul sa ii accepti totul nu trebuie sa o lasi sa iti conduca viata oricat de mult ai iubio mi se pare normal sa ii dai tot sa o iubesti si sa o respecti dar nu trebuie sa renunti la tine; dupa parerea mea este important sa ai respect si pentru tine happy multa bafta si sa fiti fericiti :*

| BeAmazing a răspuns:

Hey, daca mergi sa vorbesti cu ea, ca sa ai mai multe sanse, cumpara-i un buchet de trandafiri rosi :*! o sa-i placa! de aici totul depinde de tine!