Cred ca persoana care intreaba asa ceva isi face niste parametri de "normalitate" dupa care verfica daca se inscrie in interval. pana la urma la aceste intrebari poti sa raspunzi sau nu. nu te obliga nimeni.
Sunt curiozitati normale, fiindca fiecare om tinde sa se incadreze in normal si uneori e greu sa identifici normalul. De exemplu, o pustoaica se intreaba: oare la 17 ani nu e o tragedie ca sunt virgina, oare ma mai ia cineva? Si ii intreaba si pe cei useri varsta la care si-au inceput viata sexuala incercand sa se raporteze la ei.
1) Ce si de ce nu intelegi, e strict treba ta! 2) Indiferent de motivul postarii si eventualitatea folosirii lor la statistica, "adunare" de cultura generala, amuzament, intr-ajutorare, etc,... nu esti prejudiciat nici macar cu o catime de oaresce! 3) Nu te obliga nimeni nici macar sa citesti!, dar`mai sa mai si raspunzi! Corect?! Have a very nice day!
Nu cred ca face cineva o statistica... E destul de posibil sa fie puse de plictiseala... si ajuta cu ceva... mai scapi de plictiseala... Si din alta ordine de idei sunt curiozitati... In spatele monitorului e mult mai simplu sa te ascunzi si sa intrebi orice pe oricine ca nu te cunoaste si nu il cunosti... Daca te deranjeaza genul asta de intrebari te sfatuiesc sa le ignori, sa nu raspunzi la ele... Fiecare are personalitatea lui si firea lui... Si... dreptul sa intrebe ce vrea...
Nu cred ca face cineva o statistica, unii intreaba de plictiseala, unii intreaba pentru a vedea daca mai sunt si altii ca ei, probabil fiecare are un motiv.
Eu cred ca orice intrebare poate fi pusa, nimeni nu este obligat sa raspunda. Ti se pare o intrebare aiurea - nicio problema, o ignori si treci mai departe.
Sunt oameni care nu au gasit un raspuns in alta parte, asa ca au aterizat aici.nu e excclus ca unii sa se plictiseasca.
La intrebarile astea, se acumuleaza experientza si interes din partea celui care le pune, dar poate sa fie si plictiseala, curiozitate...
Poate ca unii intreaba din plictiseala.sau curiozitate sau vor sa vada daca mai sunt si altii in "situatia" lor.pe mine nu ma deranjeaza, daca te deranjeaza poti sa nu raspunzi
Unele persoane oun genul acesta de intrebari pentru ca nu mai au ce sa intrebe, vor sa afle ai multe detalii despre vietile noastre personale.Si oricum nu ne pot recunoaste.
Oameni buni sa ne trezim.Parerea mea este ca sexul trebuie transcens.nu putem pretinde ca daca ilpracticam stim si ceva.si un copil poate aprinde lumina fara sa stie ceva de electricitate. V-ati intrebat vreo data ce energii ne strabat? santem sub orce limita orcite cuvinte am insira. n-am stiut ca-i un concurs.Va rog sa ne purtam ca si cind n-ar fi.
Eu am facut sex cel mai mult 10 ore non-stop mi-am inceput viata sexuala la 14 ani am un iubit de 27 de ani, am vreo 13 orgasme la 2 ore, sucul meu preferat este SPERMA!
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: