| 1Andra1911 a întrebat:

Cei care știți poveste despre înșelat și așa băiatul respectiv a fost coleg cu mine și prieten cu iubitul meu, dar nu mai sunt prieteni de mult nu mai vb nu mai au treabă, și când am ieșit odată cu el mi-a făcut o poză normală gen când era lângă mine și suntem amândoi în poză, iar săptămâna asta când am rupt legătura cu el pentru ca am decis să o iau de la 0 cu iubitul meu și suntem mai bine acum, acest băiat mă amenință intr-un fel sa ii trimi bani pe contul bancar ca să nu nu știu ce, i-am cerut să șteargă pozele dar nu a vrut și mi-a pus ca dacă îi mai zic ceva de poze și nu am încredere o să le arate și nu i-am mai zis nimic iar acum când am rupt legătura a zis să văd ce fac săptămâna asta cu banii. Mă ajutați vă rog am destule pa cap nu vreau să mai am și asta? Mă pot duce la poliție și poliția să facă cumva ceva să i le șteargă sau cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi protejată! Un sfat vă rog ca nu am prietene, nu am cu cine să vorbesc și mă simt disperată!

3 răspunsuri:
| 1Andra1911 explică:

Țin să menționez ca simt ca nu mai judec din cauza ca imi pare foarte rău și mi e frică. Am gânduri să mă sinucid pentru ca sufăr de anxietate de câțiva ani și depresie iar acum și asta pe cap….sau mă gândesc să plec în alt oraș, să dispar din viața iubitului meu și să nu mai știe nimeni nimic de mine. Mă ajutați va rog, v-am spus ce gândesc dar poate cu credința lui Dumnezeu nu se întâmplă nimic sau să mă duc la poliție? Dar nu vreau să afle nici iubitul nici părinții

| Kufu95 a răspuns:

Ăsta e șantaj, poate face pușcărie pentru așa ceva.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Care-i motivul pentru care iti cere bani? Ce inseamna "ca să nu nu știu ce"?
Nu te ameninta cu pozele, asta e doar frica ta. Nu sunt poze compromitatoare, asa ca stai linistita.