Recunosc ca e c-am nasoala treaba si mai recunosc ca sunt la fel ca prietena ta, ma regasesc in ce ai scris aici dar pot sa ti spun ca mama ei ti-a zis bine ce ti-a zis, schimba- te mai bine tu ca o sa fie mai bine
Las-o singura un timp si isi va revenii daca simte ceva pentru tine, iti garantez
E o fire mai vulcanica prietena asta a ta.
Eu zic ca ea ar trebuie sa se schimbe, sa se mai calmeze putin; se enerveaza cam repede.
Tu incearca sa nu ii mai reprosezi nimic, o intrebi doar daca vrea ajutor - daca vrea, foarte bine; daca nu vrea, la fel de bine.
Stii sigur ca te iubeste? 100%?
Trebuie sa iti arate asta, daca te cearta nu cred ca-i iubire, e doar parerea mea.
Las-o sa stea si cu prietenele, poate nu vrea sa le piarda.
Poate dupa un timp va fi mai calma.
Spune-i mai frumos ce te deranjeaza, dar nu detalia, uneori e enervant ca cineva sa iti reproseze multe lucruri.
Succes!
Las-o un timp si nu o mai bate la cap sa vezi daca se mai enerveaza, daca mai iasa atat de mult cu prietenele ei si observa putin cum decurge relatia.
S-ar putea ca ea sa se aprinda asa repede pentru ca poate avea impresia ca tu nu mai taci si aduci prea multe argumente. Nu explica atat de detaliat si in fiecare zi ce te deranjeaza pentru ca ea cred ca dispera dupa liniste.
Am trecut si eu prin asa ceva, prietenul meu imi explica atat de detaliat ce vrea si ce simte incat ma simteam tot mai rau, nu psihic, fizic. Nu mai puteau urechile mele sa indure.
Scuza-ma, nu vreau sa fiu bagacios, dar pentru mine ca sa stiu, voi v-ati despartit(ai vorbit la trecut ceea ce ma face sa cred ca nu mai sunteti impreuna) din cauza asta? Adica eu nu sunt chiar cum spui tu ca era/este prietenul tau, dar este ea mai "fragila" si ia foc spontan
S-a schimbat. Inca suntem.
In primul rind ea ar trebui sa se schimbe. Pentru ca cu multi nervi nu ajunge departe. Trebuie sa-i spui ca sunteti o preche si ca totul trebuie sa faceti impreuna si ca ea nu trebuie sa se supere, sa nu fie asa mindra si sa accepte ajutorul persoanelor dragi. Tu pur si simplu ar trebui sa fii rabdator, sa incerci s-o intelegi si sa-i spui ceea ce simti in interiorul tau. Daca voi va iubiti veti trece peste toate aceste fleacuri. deci iti urez succes!