Ma regasesc, 2 craciunuri singur, 2 revelioane singur, 2 zile de nastere singur pentru ca nu sarbatoresc, e o zi ca oricare alta, nici un strop de regret, familia aproape, cativa prieteni numarati pe degetele de la o mana aproape, e de ajuns, in rest simple cunostinte, poate multe relatii se pierd dar se pierd in beneficiul tau, gasesti o comoara in interiorul tau, fericirea ta depinde doar de tine, nu esti fercit 24/7 ar fi o minciuna dar devi suficient de puternic incat acea stare de rau apare si dispare la fel de repede, nu predomina, nu e prezenta zi de zi, o invingi, iti recomand sa lucrezi la acea stare, ajungi sa nu mai iei decizii de frica ca cineva pleaca din viata ta si totodata oferi toata libertatea persoanelor din jurul tau, vrei sa ramai bine, nu vrei sa ramai nu te fortez, fi liber, e foarte fain cand intru intr-o cafenea si beau o cafea singur, foarte linistitor.
Enjoy the peace.
Asta ar fi persoana ideala, dar din păcate, în viata reala, nu exista. Toți avem o veriga slaba, unele compromisuri în viata nu se pot evita, indiferent cât de puternic ești. Apar asa momente în viata de uiți de principii în prima milisecunda, basta ca o rezolvi. Pe românește, ești în stare sa faci și pactul cu satana. Și crede-mă ca-l faci bucuroasa, de exemplu să-ți vezi copilul trecut de boala grea sau alte exemple la care ma abțin sa le dau ca să nu-ți stric seara de tot. Oricum, frumoase gânduri transmiți aici, întra direct la suflet. (pentru cei care au)
Cheers
Mulțumesc pentru gândurile de bine!
Măcar alții sa fie fericiți! (
Asa-i, dacă nu nu esti dispus să renunți la principiile tale ca sa ai viata sociala, nu te vrea nimeni in cercul lor de prieteni
Foarte sincer vorbind, mă regăsesc în vorbele tale. Am pățit de multe ori în relații ca acele fete să mă placă considerându-mă ''bărbat adevărat'', dar la ceva timp realizau că sunt destul de puternic ca și caracter, cu toate că le ajutam să treacă peste probleme, ele erau cele care voiau să se despartă de mine (fiind și fete cuminți, nici eu nu am călcat strâmb și nici ele).
După ce am stat puțin și am analizat mai în detaliu, m-am bucurat că am un caracter foarte puternic, nu pot fi manipulat (doar dacă vreau eu pot fi prostit) și că sunt prea bun pentru fetele respective și nu mă merită efectiv
Am înțeles
Mă gândeam că doar eu sunt în situația asta, dar văd că nu...
Si tu te regasesti in ceea ce ai scris aici? sau doar visezi cu ochii deschisi dupa un print din povesti/filme...
Nu am nevoie de print mersi ca încerci sa faci seara frumoasa și altor persoane, de ce nu cu un cuvânt vorbă.
Sa fi iubita?
Toate la timpul lor!
Belingot întreabă: