Probabil pentru că prietenul lui era mai fericit alături de tine şi el şi-a dat seama de asta! Ascultă-l dacă şi ţie îţi palce de fostul prieten! Baftă!
Eu zic sa nu il crezi, si cel mai bine ar fi sa lasi situatia asa pentru ca prin ''prietenul tau mesager'' poti sa iti faci singura rau pentru ca iubitul tau o sa creada ca nu ai curaj sa vorbiti. fundita?
Vrea sa te f*#a. Sincer iti spun. Pentru ca esti prea naiva.
Se vede in felul in care scrii. "Me-a", "atit", "pate" sunt cele pe care le-ai putea intelege si tu. Nu mai vorbesc de sintaxa.
Si sa nu complic lucrurile, pentru ca nu cred ca vei putea procesa: prefacandu-se ca te ajuta, petrece timp cu tine, se apropie de tine, iti castiga increderea si te va f*#e. Apoi iti va da papucii.
Daca ajungi sa citesti si randurile astea, deja vei crede ca ceea ce am scris e o imbecilitate, ca te invidiez si alte porcarii d-astea. Treaba ta. Esti vulnerabila, nu prea inteligenta, si povestile pe care "cavalerul" care este fostul tau iubit i le-a impartasit l-au facut pe acesta sa pofteasca.
Sa-ti spun ceva, Catalina: vremea Luceferilor a apus de mult, si cavalerismul, de asemenea.
NU ORICE SFAT TREBUIE SA FIE PE PLACUL URECHILOR TALE. Dar cred ca tu vrei sa auzi doar ceea ce iti place. Asadar, cel mai bun prieten e un prieten devotat si intelept, eunuc si vrea sa te impaci cu fostul tau iubit pentru ca va potriviti, si eunucul tine la voi, amandoi si impreuna. Tine-o tot asa, gringa!
Astept un mesaj peste doua luni, sa-mi spui cum s-a terminat.
Nu cumva acelui prieten ii place de tine si de fapt va desparte mai tae? hmmm eu am patit ceva de genu de aia iti spun.cica ma ajuta sa ma impac cu elsi cand colo ne mintea pe aman2 de ne-a facut ca era sa nu ne mai impacam in veci, noroc ca a renuntat el la orgoliu si mi-a zis ca vrea sa ne impacam si sa lamurim lucrurile, asa am aflat aman2 cat a mintit.nu te increde prea tareparerea mea...