Mai bine iti traiesti viata reala. Acolo poti intalni baieti care sa te placa cu adevarat. Te amagesti cu toata chestia asta, nu vezi? Ai grija sa nu devii dependenta...
Aoleu... urasc rusa! o sa te cheme doamna nu stiu cum si poate mai ajungi si prin siberia. oribil!
ia-ti un roman bun!
Wow, nu stiu ce as mai putea raspunde la o asemenea situatie. Palpitant, intr-adevar. Si eu am jucat SL vreo 2 ani, am cunoscut oameni din fiecare colt al Globului, dar imediat ce am vazut ca apropierea dintre noi se inteteste, am pus piciorul in prag, tocmai pentru ca vroiam sa evit o situatie asemenea celei care te pune pe tine in dificultate acum.
Din moment ce i-ai mintit o data, ei se asteapta sa-i mai minti inca o data, sau daca nu asta, cel putin nu mai au incredere in tine.Si crede-ma, increderea e foarte greu de obtinut, mai ales cand ai pierdut-o si vrei s-o revendici. Eu zic sa nu-i agasezi, nu-i baga in seama atat de des, intra cand sunt ei, dar ignora-i. Daca vreunul tine cu adevarat la tine, la ceea ce esti cu adevarat, si nu se lasa furat de o poza, atunci te va contacta, mai mult ca sigur. Spune-i insa celui la care tii cu adevarat cel mai mult ca tot ce ai vrut tu sa faci prin acest gest a fost sa-l aproprii mai mult de tine, nefiind insa sigura pe calitatile tale fizice, ca nu vroiai sa-l pierzi si ca oricum aveai de gand sa dai totul in vileag, la un moment dat (poate ca pentru ei e frustrant sa se gandeasca la faptul ca tu probabil ai fi continuat cu minciuna...). Pe viitor, iti recomand sa ai mare grija, pentru ca vei fii intotdeauna nevoita sa suporti consecintele actiunilor tale.
Mult succes, relatarea ta si-a pus oarecum amprenta asupra amintirlor pe care le mai am si eu din SL si pentru asta iti multumesc.
Succes, pa-pa!
Tu ai vrut sa te joci cu ei asa, acum tu trebuie sa indrepti lucrurile, de la mine un sfat: nu mai minti ca iti faci o imagine proasta.Noroc in dragoste!
Daca vrei sa ai o prt reala cu ei atunci ar trebui sa le spui ca din greseli se invata si ca ce a fost a fost ar trebui sa le spui ca este numai vina ta ca ai facut asta da ii placi pe am2 la fel de mult si nu ai putut sa iti controlezi sentimentele ...si le-ai trm. pozele alea ca sa fi sigura ca si ei te plac. Roaga-i sa te inteleaga si pe tine si sa iti mai dea o sansa pentru. ca sigur nu o sa ii mai dezamagesti. Succes!
Hey, pune'te in situatia lor, tu cum ai reactiona? nu mai face asemea tampenii cine te place te place asa cum esti. Incearca sa vorbesti cu ei, sa le ceri scuze pentru tot ce ai facut, si apoi vezi cum reactioneaza. Daca te iarta e bine daca nu, sa-ti fie invatatura de minte
Succes in dragoste!
Eu una sunt de parere ca mai bine ar fi sa iti vezi de treaba ta
Doar ca mai bine spune-le in genul sti eu una chiar am tinut la voi...nu am vrut sa imi bat joc de voi sau cine stie ce doar ca am vrut sa fim prieteni. am vrut sa fiu ceea ce nu sunt si vreau doar sa imi cer iertare.stiu ca nu ma veti ierta dar am vrut doar sa va spun
incearca. poate chiar va mergee
Succes
Ai facut o mare greseala ca iai mintit...Normal ca in joc esti fata perfecta si plina de talente dar ar fi bine sa iti continui viata reala si att. AAA si spune-le ca iti pare foarte rau
Hallo... spune'le ca iti pare sincer rau sh ca la inceput totul a fost doar un joc palpitant iar apoi cu timpul te'ai atasat de ei, ai vrut sa le spui adevarul dar totdeauna intervenea ceva.sau spune'le chiar cum a fost povestea cum iai pacalit sh dc, daca nu a fost asa.fii sincera, totdeuna conteaza asta. Sper sa te creada
Succes.sh nu mai frange inimi!
Hug >
Nu stiu ce sa zic.nu cred ca ar fi trebuit sa faci asta. le poti spune ca a fost sora ta mai mik.nu stiu.bafta