anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cel mai important criteriu al meu este sinceritatea, seriozitatea, simtul umorului, sa ne placem reciproc, sa ne intelegem, sunt prea pretentios?

Răspuns Câştigător
| Raizing a răspuns:

Nu suna pretentioshappy, doar ca nu ne sunt permise unele lucruri.Totul pleaca daca privim in trecut, de la prima varsare de sange dintre frati cain si abel( nu s-au inteles prea bine, nu?)
De ce? Deoarece ni s-a dat de sus sa cunoastem si raul(nu doar partea frumoasa a lucrurilor.)Si desigur au existat ceva controverse, atunci cand am fost creati.Cineva se pare ca era impotriva creatorului. Ceva de genu mandriei ( EU,, satan,, care am fost aici de la inceput, nu accept oameni) deoarece oameni au fost creati cu ceva care cei de sus(ingeri/satan) nu aveauhappyAuto-deducere! Apoi alungare lor din cer, pusi pe pamant, alaturi de noi. Dintre acest sinistru razboi intre d-zeu si satan, noi oameni suntem prinsi la mijloc, in rahatul lorhappy d'avea a ispitit-o pe Eva se muste din mar, deoarece satan nu ne are la inimioara(cum eu satan sa privesc in ciuda fericirea oamenilor? A reusit cu noi oameni deoarece nu avem experienta lui satan, cu toate ca suntem creati mai bine decat el, ironic, nu-i asa, a? Apoi incercare la isus sa-l ispiteasca, a fost un adevarat esec. Deoarece l-a trimis pe isus inspre ciuda lui satan, nu sa salveze omenirea din pacat...

ps: credinciosilor, chiar si d-zeu, are parti rele/proaste, doar suntem chip si asemanare lui, Aleluialove strucklove struck

| anonim_4396 explică (pentru Raizing):

Când ne-a creat, Dumnezeu ne-a făcut asemenea Lui, cunoscând binele și răul.
Omul a căzut singur în păcat, rupând astfel comuniunea cu Dumnezeu. El a respectat liberul arbitru al omului.
Iubindu-ne, a trimis pe Iisus ca să ne măntuiască.
Apostolul Pavel spunea, inspirat de Duhul Sfânt: "Atât a iubit Dumnezeu pe om, încât a trimis pe singurul său fiu ca să pătimească pentru noi".
Citește sfinții părinți și vei înțelege mai multe.
Dumnezeu ar putea foarte ușor să-l distrugă pe diavol.
Puneți următoarea întrebare: "dacă nu ne-ar iubi, de ce l-a inspirat pe Ioan să scrie Apocalipsa, în care se vorbește despre venirea anti-Hristului?".

| Raizing a răspuns (pentru anonim_4396):

Omul a cazut singur in pacat ~ aici este greseala; tocmai ca n-a cazut singur in pacat, ci a fost "ajutat", ispitit de catre diavol, diavolul fiind o persoana care a stat canva langa d-zeu! Deci? NU consider ca am cazut in pacat, ci doar d-zeu n-a stiut cum sa fie un sprijin pentru a lui creatie.Atunci cand a intervenit satan in gandurile Evei(ca sa muste din mar), trebuia sa intervina si d-zeu! N-a facut-o! Nu consider ca ar fi pacatul omenesc, ci a fost doar prostia dumnezeiasca! d-zeu a facut prea mare circ, din nimic(izgonirea din gradina)Cand i-a creat pe adam & eva, trebuia sa le de-a si creier(inteligenta), lucuru care reiese ca s-au lasat pr0stiti/pacaliti de satan! Consider ca este tot din vina lui d-zeu, nu a omului.

In alta ordine de idee, ne-a tras un sut in fund, du-te si "Traieste"happy

Dumnezeu ar putea foarte ușor să-l distrugă pe diavol. ~ sunt total d'acord in privinta asta cu tinelove struck deci no coment!

~ doar ca n-o va face! de ce? pentru ca nu mai are cu cine a se juca laughing, de aceea la lasat pe noe in viata, distrugand omenirea, nu mai avea cu ce sa se ocupe (joace) d-zeu laughing

Mooo, bine! Intr-un alt context, din conversatiile mele cu d-zeu, am cerut înțelepciunea.Greseala mea? Ca vad actiunea cum se petrece in adevaratul send al sensuluihappy
Daia d-zeu ne mai vorbea in pilde, ca sa nu inteleaga omu, pentru ca daca ajunge sa inteleaga, n-o sa-l mai placa pe d-zeu(deducerea mea personala)...

ps: n-ai absolut nici-o treaba cu ce s-a relatat in biblie, dar admite ce-o sa vinasad
d-zeu sa mi te "lumineze" happy

71 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Asta e ce vrei tu, dar tu ce oferi!?
Ca mie nu prea imi dai impresia ca ai fi sincer, serios, sau cu simtul umorului prea dezvoltat...

| RAY a răspuns (pentru Holiday):

Dar tu esti sincer, serios, sau cu simtul umorului prea dezvoltat? cat de sincer as putea fi pe un site de anonimi

| Holiday a răspuns (pentru RAY):

"Dar tu esti sincer, serios..."

Nici nu conteaza cum sunt eu. Nu eu am enuntat criteriile alea, ci tu.

"cat de sincer as putea fi pe un site de anonimi"

Nu stiu. Eu am exprimat parerea mea personala despre tine. De altfel, daca e sa o luam logic, la cat "succes" te lauzi ca ai cu femeile, cel mai probabil am dreptate.

| RAY a răspuns (pentru Holiday):

Ai folosit sofisme, afirmati nefondate,ce legatura are "succes" te lauzi ca ai cu femeile = deci nu ma laud vs sinceritate,seriozitate,nu are nici o legatura,ar insemna ca cei care sunt virgini sunt neseriosi,mincinosi,din nou nu are logica,apoi ai scris ca cica tu iti exprimi o parere personala deci nu ma cunosti real,e ca daca te ai exprima despre cineva pe care nu l-ai cunoscut niciodata,foarte logic ce sa spun, cat despre sinceritate, seriozitate duceti discutia spre idealisme, absolut, nu exista un om absolut sincer, serios, eu vorbesc de sinceritate limitata, seriozitate, tu te exprimi in mod sincer absolut nu cred, fiecare are o limita, granita

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Sofisme? Macar știi ce-s alea? Nu-mi da linkul de pe wikipedia.
Afirmații nefondate?"cel mai probabil","nu prea îmi dai impresia","părerea mea persoanala", astea par mai mult niște supoziții, nu crezi? Simple păreri.Nu ți-a zis-o pe fata,a folosit si "cred",ar trebui sa-i mulțumești. Politetea gratuită, deși inutila, nu o vezi oriunde.
Ba da, are logica. Daca ceri anumite chestii de la partener, se presupune ca tu le ai deja.Ca nu poți sa vrei iq de 130 si tu sa ai 90. Daca ai avea la rândul tău ceea ce ai zis mai sus(deși nu are sens, simtul umorului si seriozitatea sunt in antiteza), ai avea mai mult succes la fete, decât cel pe care nu/l ai.
Tu nu ai o parere despre mine? Sau despre el? Sau despre patriarhul Daniel? Si nu-i cunoști pe niciunul personal.De aia se cheamă parere.Ti-o formezi involuntar.
Nimeni nu duce driscutia spre idealisme sau absolut, in afara de tine.Sinceritate limitată înseamnă nesimceritate.Cine stabilește unde e limita? Tu? Eu? Biblia? Asta e ilogic.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

In primul rand nu vorbeam cu tine,in al dolea rand tu nu stii cat de sincer,serios,simtul umorului sunt,nu stii,pentru ca nu ma cunosti,ce stii tu despre mine ce am scris aici,dar poti dovedi ca ceea ce am scris e adevarat,nu,nu poti dovedi, eu am scris ca as vrea o fata sincera,serioasa,simtul umorului ca tu nu esti asa nu inseamna ca nu exista, ca tu nu esti asa nu inseamna ca eu nu sunt, repet nu ma cunosti, desigur ca exista o limita, nu poti fi sincer cu toata lumea, nimeni nu e, nici cu persoana iubita nu poti fi ca se numeste incredere oarba, esti intr o limita

Daca ai avea la rândul tău ceea ce ai zis mai sus(deși nu are sens, simtul umorului si seriozitatea sunt in antiteza), ai avea mai mult succes la fete, decât cel pe care nu/l ai.

faci niste sofisme omule,erori de gandire, poti fi un om serios si sa ai simtul umorului,nu sunt in antiteza, iar succes la fete nu se masoara doar in aceste doua, lucruri, nu poti generaliza ca tu stii ce le atrage pe altele, tu de unde stii ca eu caut fete sa stiu, de ce trebuie sa fie scopul vieti sexul, suntem primate, am mai evoluat

Poți fi serios in anumite situații si in rest sa ai simtul umorului.Un echilibru.Nu le poți avea pe amandoua in același timp.Nu fac sofisme, ca tot ai un fetish cu cuvantul asta.
Nu am generalizat nimic.
De unde știu ca tu cauți fete? Pai nu știu, am presupus ca nu te tentează sexul cu zebre. Femeile sunt o varinata destul de plauzibila.Cand ai zis "criteriu" in întrebare, logic e ca te referi la femei. Daca ai alte orientări/preferințe, e treaba ta...
Am mai evoluat? Nu se vede.Mda,n-ai sa vezi niciodată un virgin sa zică ca sexul e scopul vieții.

Personalitatea umana este complexa, poti fi serios in ceea ce faci, dar sa glumesti cu colegi, nu ma refer la a fi clovn sau la a fi seriosul pamantului, nu vorbesc de extreme, am scris ce mi-as dori asa ca idee, sincer imi induci ideea sa consider fetele simple obiecte sexuale si tu si multi de aici

Tu de unde stii ca nu am calitatea asta?

De la sinceritate la obiecte sexuale...sa-mi zici când ajungem la extraterestrii din Nevada.Sa-mi fac popcorn.
De ce sa le consideri numai pe ele obiecte sexuale? Considera/te si tu.
Toti suntem obiecte sexuale.

Nu am zis ca as știi.

Ia auzi toti suntem obiecte sexuale atat, wow

Am zis ca suntem obiecte sexuale, nu "doar" obiecte sexuale.

Dai senzatia ca femeia e doar buna de sex atat ca un wc public, poate ma insel eu, tot scrii esti virgin scopul tau este sa te folosesti de fete ca niste wc publice atat

Nu am zis ca femeia e buna doar de sex.E buna de sex in aceeași măsura in care sunt si barbatii.Bine,femeia are niște avantaje.
Nu ma lua cu wc public. Daca voiam sa vorbesc cu plato, îi scriam direct lui.Nu toți văd sexul ca pe desăvârșirea iubirii.E doar sex.Schimb de fluide.

Tu asa induci ideea

Asa o înțelegi tu

Nu esti singura, e trist pe bune

De ce e trist?

Credeam ca sunteti si altceva in fine

Normal.Suntem si altceva.Dar suntem si asta.

Eeeeeee asa mai merge, unele nu toate iar scopul unui barbat nu este sa iti faca un palmares nu?

Tu ce zici, e?

Nu vreau sa spun ca e bine sau ca nu e bine, probabil daca eram frumos sau cu bani si eu imi satisfaceam pofta sexuala, asa ca nu stiu

| mentholinks a răspuns:

După părerea mea cam ești adică nu știu, tu vrei ca fata sa aibă toate calitățile astea ca să te facă fericit sau măcar mulțumit. Eu sunt de părere ca este datoria bărbatului sa facă femeia fericita și nu invers și dacă reușește atunci poți fi sigur ca măcar nu te va părăsi. Poate gândesc eu prost nu știu. Fiecare e liber sa faca, sa gândească și sa spere la orice își dorește.

| RAY a răspuns (pentru mentholinks):

Tu nu vrei sa fie sincera, vrei sa te minte non stop misto

| mentholinks a răspuns (pentru RAY):

Man, cu sinceritatea e o chestie mai complicata, sunt situații când trebuie sa minți, nu știu. Depinde și cu ce te minte.

Aaaaaaa deci tu cu iubita ta o sa va minti, misto relatie, pai parca increderea e baza apoi va plangeti ca va inselat iubita, daca incredere nu e nimic nu e

Pai asta e treaba ei dacă simte sa o mai facă și cu alții doar nu o să-i interzic eu vreo ceva.

E cu alti dar cu tine ai prefera sa te minte?

Nu as prefera sa ma minta dar nici nu ar fi cine știe ce tragedie dacă ar face-o.

Desigur si depinde cu ce anume, inselatul e pe lista?

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Nu, nu esti pretențios. Mi se pare ceva normal

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate doar cu simțul umorului. În rest nu.

De ce fara simtul umorului?

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru RAY):

Poate vrea cu simțul omorului

| RAY a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Poate vrea cu simțul amorului laughing

Pentru că este dispensabil. Poți să găsești o persoană care să îndeplinească toate celelalte condiții și să te înțelegi foarte bine cu ea.

Esti genul timid, antisocial?

NU. De ce?

Atunci de ce esti impotriva simtul umorului?

Nu sunt în potrivă, numai că este o calitate destul de rară și nu ar trebui să fie decisivă în alegerea unui partener.

Ce sens are viata daca nu razi, nu zambesti, e ceva universal

Este o diferență mare între a fi optimist și a avea simțul umorului.

Eu sunt optimist rational

Ce este asta?

Intre a gandi pozitiv si negativ exista optimismul rational e la mijloc

Nu vorbeai cu mine, dar ma plictisesc zilele astea si-s mai irascibilă ca de obicei.De luni nu te mai bat la cap laughing
E simplu, ray.Te contrazici singur. Vrei o fata sincera, da? Inseamna ca ori ești si tu sincer si e normal sa ai pretenții de genul, ori ești ipocrit.A 2-a varinata nu-ți convine presupun, deci mergem pe prima. Dacă ești sincer, înseamnă ca mare parte din ce spui tu aici e adevarat.Deci îmi pot forma o parere. Daca nu e adevarat, tu ești mincinosul...deci naspa pentru tine.
Tot repeți ca eu nu sunt asa, dar nici tu nu ma cunoști.

Omule nu poti fi sincer in mod absolut,e greu de inteles,deci daca esti sincer cu y esti sincer cu toata lumea,din nou sofisme, daca esti mincinos cu y esti mincinos cu toata lumea,faci generalizari eronate,am sa fu sincer cu fata aia, ca crezi ca nu crezi e credinta ta desigur, repet nu poti avea credinta oarba in cineva, desigur ca nu cer asa ceva de la nimeni, dar fara incredere nu e nimic

| RegeleTauIonut a răspuns (pentru RAY):

Amor nebun 5 ore man

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mi se pare neaparat pretentios. Doar ilogic.

Dacã e sincera, te rãneste.
Dacã e serioasa, e plictisitoare.
Dacã are simtul umorului, doar te activeaza emotional.
Daca va intelegeti, iar plictisitoare.
Dacã va placeti, e plictisitor.

Esti prea pesimist

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dacă are simtul umorului te activează emoțional?

Ma "activez" si singur, e nevoie doar sa vorbeasca cu mine.

Nu sunt diferit de altii, ma "activeaza" aspectul, as putea iubi una cuminte si plictisitoare, doar pentru ca e a mea.

A ta? Posesivule

As putea spune acelasi lucru despre tine laughing

Ce bine ma cunoști laughing

Dacã te-as cunoste as paria ca ma vezi doar ca pe un obiect sexual, ca tot e subiectul serii laughing

Tu ma vezi ca pe ceva mai mult de atat?
Mi-e greu sa mi te imaginez sexual. Daca m-ai activa...

Ai incredere doar in oamenii care iti " aratã " ca tin la tine? ca sa te activez trebuie sa ma pun in mintea ta, prea greu.

Nu am încredere in ei, dar ma fac sa ma simt bine.Desi nu poate fi vorba de iubire.Imi plac oamenii care îmi arată ca am un avantaj asupra lor.
De ce ar fi greu?

Pai si iubirea ce inseamna pentru tine? Nu sa te simti bine? Si nu ma lu-a cu ‘vulnerabila’ reprezentand un dezavantaj. Pentru ca nu e.
Ai un avantaj asupra mea. In sens bun.
Pentru ca nu cunosc destule tipe.

Nu înseamnă nimic.
Vulnerabila chiar e un dezavantaj.Dar nu sunt asa.De ce n-ar fi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ray,las-o mai moale cu sofismele. Dictionarul plânge in clipele astea.Eu n-am generalizat nimic, nu știu de unde le scoți.
Aici nu e vorba de sinceritate cu toată lumea sau cu vecina de la 2.Ideea era ca dacă ceri asta de la o potențiala iubita se presupune ca ai si tu "calitatea " asta.In aceeași măsura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Curva? Pisi, ți-am mai spus, nu ma deranjeaza ca-mi spui asa. Daca mai insisti mult o sa inceapa sa-mi placa.
Ma întreb dacă esti doar proasta sau ai si probleme medicale.Cum ar fi un iq de 50.Nu cred ca e etic sa-mi bat joc de o persoana handicapata la propriu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda,chiar îți trebuie tupeu sa iei o poza de pe net.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 explică (pentru SunshineSunrise):

Nu as vrea, este.