Nu suna pretentios, doar ca nu ne sunt permise unele lucruri.Totul pleaca daca privim in trecut, de la prima varsare de sange dintre frati cain si abel( nu s-au inteles prea bine, nu?)
De ce? Deoarece ni s-a dat de sus sa cunoastem si raul(nu doar partea frumoasa a lucrurilor.)Si desigur au existat ceva controverse, atunci cand am fost creati.Cineva se pare ca era impotriva creatorului. Ceva de genu mandriei ( EU,, satan,, care am fost aici de la inceput, nu accept oameni) deoarece oameni au fost creati cu ceva care cei de sus(ingeri/satan) nu aveauAuto-deducere! Apoi alungare lor din cer, pusi pe pamant, alaturi de noi. Dintre acest sinistru razboi intre d-zeu si satan, noi oameni suntem prinsi la mijloc, in rahatul lor d'avea a ispitit-o pe Eva se muste din mar, deoarece satan nu ne are la inimioara(cum eu satan sa privesc in ciuda fericirea oamenilor? A reusit cu noi oameni deoarece nu avem experienta lui satan, cu toate ca suntem creati mai bine decat el, ironic, nu-i asa, a? Apoi incercare la isus sa-l ispiteasca, a fost un adevarat esec. Deoarece l-a trimis pe isus inspre ciuda lui satan, nu sa salveze omenirea din pacat...
ps: credinciosilor, chiar si d-zeu, are parti rele/proaste, doar suntem chip si asemanare lui, Aleluia
Personalitatea umana este complexa, poti fi serios in ceea ce faci, dar sa glumesti cu colegi, nu ma refer la a fi clovn sau la a fi seriosul pamantului, nu vorbesc de extreme, am scris ce mi-as dori asa ca idee, sincer imi induci ideea sa consider fetele simple obiecte sexuale si tu si multi de aici
Ray,las-o mai moale cu sofismele. Dictionarul plânge in clipele astea.Eu n-am generalizat nimic, nu știu de unde le scoți.
Aici nu e vorba de sinceritate cu toată lumea sau cu vecina de la 2.Ideea era ca dacă ceri asta de la o potențiala iubita se presupune ca ai si tu "calitatea " asta.In aceeași măsura.
De la sinceritate la obiecte sexuale...sa-mi zici când ajungem la extraterestrii din Nevada.Sa-mi fac popcorn.
De ce sa le consideri numai pe ele obiecte sexuale? Considera/te si tu.
Toti suntem obiecte sexuale.
Dai senzatia ca femeia e doar buna de sex atat ca un wc public, poate ma insel eu, tot scrii esti virgin scopul tau este sa te folosesti de fete ca niste wc publice atat
Nu am zis ca femeia e buna doar de sex.E buna de sex in aceeași măsura in care sunt si barbatii.Bine,femeia are niște avantaje.
Nu ma lua cu wc public. Daca voiam sa vorbesc cu plato, îi scriam direct lui.Nu toți văd sexul ca pe desăvârșirea iubirii.E doar sex.Schimb de fluide.
Eeeeeee asa mai merge, unele nu toate iar scopul unui barbat nu este sa iti faca un palmares nu?
Nu vreau sa spun ca e bine sau ca nu e bine, probabil daca eram frumos sau cu bani si eu imi satisfaceam pofta sexuala, asa ca nu stiu
Dacã te-as cunoste as paria ca ma vezi doar ca pe un obiect sexual, ca tot e subiectul serii
Tu ma vezi ca pe ceva mai mult de atat?
Mi-e greu sa mi te imaginez sexual. Daca m-ai activa...
Ai incredere doar in oamenii care iti " aratã " ca tin la tine? ca sa te activez trebuie sa ma pun in mintea ta, prea greu.
Nu am încredere in ei, dar ma fac sa ma simt bine.Desi nu poate fi vorba de iubire.Imi plac oamenii care îmi arată ca am un avantaj asupra lor.
De ce ar fi greu?
Pai si iubirea ce inseamna pentru tine? Nu sa te simti bine? Si nu ma lu-a cu ‘vulnerabila’ reprezentand un dezavantaj. Pentru ca nu e.
Ai un avantaj asupra mea. In sens bun.
Pentru ca nu cunosc destule tipe.
Omul a cazut singur in pacat ~ aici este greseala; tocmai ca n-a cazut singur in pacat, ci a fost "ajutat", ispitit de catre diavol, diavolul fiind o persoana care a stat canva langa d-zeu! Deci? NU consider ca am cazut in pacat, ci doar d-zeu n-a stiut cum sa fie un sprijin pentru a lui creatie.Atunci cand a intervenit satan in gandurile Evei(ca sa muste din mar), trebuia sa intervina si d-zeu! N-a facut-o! Nu consider ca ar fi pacatul omenesc, ci a fost doar prostia dumnezeiasca! d-zeu a facut prea mare circ, din nimic(izgonirea din gradina)Cand i-a creat pe adam & eva, trebuia sa le de-a si creier(inteligenta), lucuru care reiese ca s-au lasat pr0stiti/pacaliti de satan! Consider ca este tot din vina lui d-zeu, nu a omului.
In alta ordine de idee, ne-a tras un sut in fund, du-te si "Traieste"
Dumnezeu ar putea foarte ușor să-l distrugă pe diavol. ~ sunt total d'acord in privinta asta cu tine deci no coment!
~ doar ca n-o va face! de ce? pentru ca nu mai are cu cine a se juca , de aceea la lasat pe noe in viata, distrugand omenirea, nu mai avea cu ce sa se ocupe (joace) d-zeu
Mooo, bine! Intr-un alt context, din conversatiile mele cu d-zeu, am cerut înțelepciunea.Greseala mea? Ca vad actiunea cum se petrece in adevaratul send al sensului
Daia d-zeu ne mai vorbea in pilde, ca sa nu inteleaga omu, pentru ca daca ajunge sa inteleaga, n-o sa-l mai placa pe d-zeu(deducerea mea personala)...
ps: n-ai absolut nici-o treaba cu ce s-a relatat in biblie, dar admite ce-o sa vina
d-zeu sa mi te "lumineze"
Nu înseamnă nimic.
Vulnerabila chiar e un dezavantaj.Dar nu sunt asa.De ce n-ar fi?
După părerea mea cam ești adică nu știu, tu vrei ca fata sa aibă toate calitățile astea ca să te facă fericit sau măcar mulțumit. Eu sunt de părere ca este datoria bărbatului sa facă femeia fericita și nu invers și dacă reușește atunci poți fi sigur ca măcar nu te va părăsi. Poate gândesc eu prost nu știu. Fiecare e liber sa faca, sa gândească și sa spere la orice își dorește.
linarkfts întreabă: