| 90210 a întrebat:

Cel mai mare numar de orgasme consecutive la care am ajuns a fost 17 in aproximativ o ora mai mult sau mai putin. Am discutat cu prietenele mele despre masturbare, dar multe dintre ele spun ca nici nu s-au masturbat niciodata sau ca nu reusesc sa aiba nici 3 consecutive. E vreo problema cu mine? Ma gandesc nu stiu...am o pofta sexuala mai mare sau am apucaturi nimfomane?

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Este posibil sa fii afectata de asa numitul sindrom ninfomatic care reprezinta de fapt o anumita stare de natura patologica si apare la anumite femei care genetic prezinta un libido extrem de exagerat care se manifesta sub forma unei surescitari sau a supraexcitarii permanente/continue. Stare este similara cu impulsul ori dorinta sexuala continua, permanenta insa mult mai intensa in comparatie cu libidoul care este ''doar'' ridicat in cazul unor femei. Din acest motiv ambele simptome sunt considerate de fapt niste disfunctii sexuale care se caracterizata printr-un apetit sexual exagerat. De fapt femeile ninfomane sunt afectate de sindromul excitarii genitale persistente si din acest motiv ele au senzatia permanenta ca organele lor genitale sunt intr-o stare continua de excitare, similar cu senzatia de a fi tot timpul in preajma momentului de producere a orgasmului. Dar cel mai interesant aspect al femeii ninfomane o reprezinta faptul ca aceasta manifesta permanent o stare de surescitare continua si o dorinta expresa si permanenta de a intretine sex (cu un barbat ori femeie deopotriva), asa cum reiese din cercetarile mai noi/recente. A reiesit ca acest sindrom al ninfomaniei este prezent intr-o foarte mare masura in fiinta femeilor respective si in acelasi timp reprezinta o forma psihica care mai degraba se manifesta intr-un mod caracteristic in randul femeilor cu orientare lesbiana. Multa sanatate!?

| 90210 explică (pentru corbulalbrosu):

Acum ca am citit exact ce inseamna nimfomania pot sa spun ca nu sunt. Nu ma incadrez in caracteristicile astea. Nu ma gandesc la sex mereu. Sunt zile, poate chiar o saptamana, doua in care sunt foarte ocupata si sexul e ultimul lucru la care m-as gandi. Pe de alta parte...nu refuz niciodata cand iubitul meu vrea sa facem sex, dar pot sa stau si fara sex daca e plecat din tara sau chestii de genu. Cred ca doar imi place sexul mai mult poate decat unele femei, dar nu sunt nimfomana. Multumesc pentru informatii happy

| mihai69 a răspuns:

Relativ puține fete se masturbează, dintre care și mai puține vor recunoaște că o fac, iar dintre ele (dar și dintre restul, care ajung doar „pe cale naturală" la orgasm) foarte puține sunt multiorgasmice.
Așadar, bucură-te că ești una dintre astea din urmă! Nu e nimic anormal, dar ești - într-un fel aparte - mai deosebită. În sensul bun. Bravo!

| antonimilk a răspuns:

Probabil ești sensbila acolo și simți foarte intens, nu știu.
Cred că doar îți place și ai și noroc dar și ghinion.
Dar cum 17? Nu mori? Inima rânză nimic? e fain cred (haha)

| Da5689 a răspuns:

Eu am avut chiar si 20 intr-o ora...happy

| 90210 explică (pentru Da5689):

In sfarsit cineva care ma intelege laughing dupa ce-am vb cu prietenele mele mi-era si rusine sa le spun ca ma masturbez pentru ca vorbeau asa in scarba despre asta... dupa parerea mea nu stiu ce pierd laughing

| Da5689 a răspuns (pentru 90210):

Pai da, nu stiu ce pierd pentru ca si aici exista o tactica cum sa ai orgasm de asa multe ori, daca vrei putem vorbi in privat despre mai multe.

| Quassaar a răspuns (pentru Da5689):

Adică un orgasm la 3 minute? Pai ai șansa sa ajungi in cartea recordurilor, capitolul-sex.laughing) Felicitări și armăsarului care a reușit să te aducă într-o asemenea stare. Te poți considera o femeie fericita, ținând cont că alte femei nu s-au întâlnit cu orgasmul toată viața. Poate ar trebui sa scrii o carte pe tema asta, in felul acesta ai ajuta și alte fete. Sincer mie unul mi+ai trezit curiozitatea la maxim. Auzi.20 de orgasme într-o oră... Dumnezeule! laughing)

| Caliman_Cristi_1990 a răspuns:

Esti tarewinking