Bună.
Vai ce mojic!
Altul mai de calitate nu ai găsit, decât pe ăsta luat din topor!
Mai târziu când vor apărea adevăratele probleme ale vieții, ce va face? Fuge în lume, te bate, etc?
Dacă era cu adevărat bărbat, te scotea la o plimbare, o cină în doi, mai romantic, etc.
Ce poate face el să îndrepte lucrurile, nu tu!
Crăciun fericit!
Pa, pa.
Prietenul tau este un dezaxat, in primul rand trebuia sa iti respecte dorinta ca nu vrei sa faceti dragoste
sfat (foarte posibil inutil): are balta peste, asa ca...
Eu zic ca ai facut foarte bine iar daca lui nu-i convine sa invete sa te aprecieze. El te foloseste doar pentru sex si atat daca continua asa.
Pai si ce el e cu tine doar pentru sex? Un motiv foarte stupid de suparare.Eu nu as suporta asa ceva.
E un foarte idiot. un iubit trebuie să ştie ce simţi, să te înţeleagă, iar dacă nu simţiţi la fel în unele momente să ştie când să spună pas, nu să se supere. nu e vina ta, iar dacă te simţi tu aiurea o faci degeaba. te pup, şi fii mai puternică.
Nu este vina ta, reactia ta mi s-a parut absolut normala parintii tai erau in camera alaturata ce ati fi facut daca ar fi intrat peste voi in camera?
Se pare ca pentru el sexul este foarte important si cred ca ar trebui sa aveti o discutie serioasa pe aceasta tema, fa-l sa inteleaga ca nu te simteai bine sa stii ca tu faci dragoste cu el atata timp cat parintii tai erau in camera alaturata spune-i ca te-ai fi simtit constransa.
Intr-un fel sau altul a iesit la iveala latura lui adevarata si trebuie sa te gandesti foarte bine la ceea ce vei face!
Mult noroc! :*
Nu-i mai acorda importanță.
Nu vezi că-și bate joc de tine? Zici tu că-i iubitul tău, dar doar pentru sex te vrea. Dacă ținea la tine, înțelegea, te pupa și gata, făceați mai târziu.
Ai făcut bine că l-ai respins, pentru că abia acum ai văzut ce fel de persoană este.
E totuși nașpa și îmi pare rău pentru tine, să ai pe cineva care te vrea doar pentru a-și satisface plăcerile.
Prietenul tau pare destul de orgolios.Asa sunt si eu.Cand imi doresc ceva foarte mult, ma supar groaznic daca cineva imi spune "nu". Prietenul tau avea o dorinta cu adevarat arzatoare si inr-un fel s-a suparat ca un copil mic.Lasa-l asa si o sa-i treaca. Evita-l si tu.O sa vina la tine cu 80 de km pe ora.
Nu a fost o greseala asta. Nu e obligatoriu ca o fata (chiar si un baiat) sa aiba chef de sex/dragoste cand vor unii sau altii. Fiind parintii in camera alaturata e de inteles de ce ai avut trac. Reactia lui ar avea un sens numai daca l-ai mai respins si alte dati pe diferite motive. Dar daca pana acum a fost totul ok si doar acum l-ai refuzat, atunci nu se explica reactia lui.
Ar trebui sa discuti serios cu el. Oricat de orgolios ar fi, ar trebui sa recunoasca ca nu a fost capabil sa te inteleaga. Daca eram in locul tau, faceam la fel.Tu nu ai gresit cu nimic, el a gresit. Ar trebui sa iti pui o singura intrebare, si anume daca chiar te iubeste cu adevarat.
E vina lui si poate inseamna ca numai asta a vrut de la tine. in loc sa te inteleaga.nu e pentru tine si nu iti face griji.eu sincer spun sa iti cauti pe altcineva care te merita si te intelege cu adevarat. stiu ca iti e greu dar e mai bine pentru tine
Intr-o circumsntanta asemanatoare, tu ca fata te-ai fi suparat la fel!
ideea este ca suntem diferiti baieti si fete.
el si-a imaginat ca va face dragoste cu tine lucru care nu s-a intamplat. a fost foarte dezamagit.
trebuie sa-i explici ca te-ai fi simtit foarte prost cu parintii tai in camera si ca dragostea trebuie facuta intr-un loc unde amandoi sa fiti fericit, nu numai el.
de indata ce te va intelege, va fi mai bine, sa il intelegi si tu pe el omu a suferit.
asa e tot timpul. diferente de opinii
Cred ca cel mai bine ar fi te desparti de el... deoarece el va vrea din nou sa te culci cu el sau faci cum vrea el
Inseamna ca nu te iubeste si nu vrea decat sa faca dragoste cu tine chiar daca il iubesti trebuie sa il lasi in pace pentru ca el nu vrea decat sex
Uite mai bine ati incerca sa va impacati cate de repede posinil deoarece daca ti al el foarte mult el ar putea sa te faca geloasa cuplandu-se cu alta fata si cred ca asta te-ar distruge oricum inceacrca sa ii dai de urma si sa sa va impacati nu trebuie sa va certati trebuie sa va iubiti si chiar nu e vina ta e vina lui fiindca normal ca nu ptuteti face dragoste in acele conditii. Dai funda?
In primul rând NU este vina ta! Din moment ce parintii tai erau in camera alaturata, era total incomod sa faceti dragoste, inconfortabil gandindu-va ca nu sunteti doar voi 2. Daca el nu a fost destul de 'copt' ca sa zic asa sa inteleaga asta, e problema lui! Si daca te-a ignorat pe moment hai sa spunem ca il acaparasera nervii, dar si a doua zi.Parerea mea e ca acum i-ai descoperit latura adevarata, si ar trebui ori sa renunti la el, ori sa porti o discutie foarte serioasa pe tema asta
Pupici.
linarkfts întreabă: