| sorina_9875 a întrebat:

Cele mai dulci sunt impacarile... Cele mai frumoase clipe...cand va impacati cu persoana iubita dupa o cearta ce apreciati cel mai mult la el? cum va manifestati?

9 răspunsuri:
| sorin a răspuns:

Apreciez faptul ca a inteles ce era de inteles si intr-un final am amplanat incidentulhappy

| SweetCandy a răspuns:

Il iau l pupaturilaughing
si ii sp k il iubeschappy:X:X:X

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Aaaa, eu nu ma cert decat pe internet. In viata reala cand ma cert, e definitiva situatia. Nici o cale de intoarcere.

| cristi27 a răspuns:

Atunci sunt cele mai frumoase momente...ne dam drumu amanoi la sentimente, apreciez faptul ca atunci cand greseste isi cere scuze si din partea mea este la fel, e bine ca nu exista orgolii intre noi si nu e prea greu sa ne impacam repede

| Leea1234 a răspuns:

Apreciez, ca in ciuda faptului ca el este (asa crede el)"stalpul" in casa, el face primul pas spre impacare, eu sunt foarte orgolioasa, si nu il fac eu prima nici daca stiu ca mor in clipa urmatoare!
pai de de manifestat ...la inceput ma fac ca nu-mi pasa, si ca imi este indiferent... dar spre final, totul se termina cu saruturi fierbinti si vorbe frumoase dar mai ales pareri de rau din partea amandorura!

| jaappp a răspuns:

... ce apreciati cel mai mult la ea?
Faptul ca si-a dat seama ca a gresit.

| annda a răspuns:

Pai de obicei recunoastem amandoi ca am gresit si apoi urmeaza mii de saruturi si imbratisari. Apreciez ca stie sa-si asume partea din vina. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apreciez faptul ca recunoaste ca a gresit si isi cere scuze sau dupa ce ne impacam ne sarutam imbratisam cearta face dragostea mai mare

| lostcontrol12 a răspuns:

Eu intodeauna cand ma impac cu prietenul meu facem dragoste..asa ne impacam noi..si e foarte frumos

Întrebări similare