| RebelWolf a întrebat:

Cer parerea fetelor: dupa cât timp de relație pot să îi pun mana pe fund prietenei mele cand ne sarutam sau cand ne luăm în brațe? Mi-e rușine să o intreb pe ea dacă imi da voie plus ca ce barbat sunt eu dupa aceea? Nu vreau să se supere și să ne despărțim dacă aș scăpa doar cu o palmă, aș cere-o și pe a doua. Fără mistouri, vă rog!

19 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Lupule, ce faci tu aici se numește pedofilie infantila.

| aXy99 a răspuns:

Cand esti sub anonimat, ce-ti pasa?

| alina2k18 a răspuns:

Pai e relatie daca nici nu v-ati sarutat sau facut sex?
LOL

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru alina2k18):

Orice legatura cu o persoana poate fi o relati. la ei este o relatie de prietenie sau de iubire platonica. La inceput, doua persoane se pot iubi sufleteste si doar apoi sa treaca la "cele sfinte". Pardon, am vrut sa spun la cele fizice.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Fata nu trebuie intrebata. Nu cred ca poate sa-ti spuna cineva dupa cat timp.
O cuprinzi de mijlocel si ca din intampalare "scapi" mana mai jos. Daca va sarutati poti sa-i pui mana si pe fund, sa o tragi spre tine, doar nu o s-o ti doar de omoplati sau de cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreab-o cred ca merita poate primesti cativa pumni nu doua palme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa intrebarile tipului este chiar abuzat fizic(palmuit, agresat) poate chiar si psihic de prietena lui. E facut dea dreptul de tot rasul, si fata asta Alina tie asta ti se pare parasuta pentru ca spune chestiile astea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce-ti pasa de cat de sparta e?

| alina2k18 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing de unde stii tu cat de sparta sunt?

| anonim_4396 a răspuns (pentru alina2k18):

Vezi sa nu-mi distrugi visele.

| alina2k18 a răspuns (pentru anonim_4396):

De parca ai fi primulwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa scapi "doar cu o palma"?
E amuzant. Daca tu esti cel care o lovesti pe ea se numeste violenta domestica. Daca ea te loveste pe tine tot vina ta este laughing
Oricum, n-am idee ce varsta ai, dar presupun ca sub 15, daca pui intrebari de genul. Daca tot ai o "relatie", nu cred ca ai nevoie de acordul ei ca sa o atingi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Extraordinar ce inseamna sa ai un fund si niste tate.
"violenta domestica." Dupa parerea ta care este mai grav? violenta/controlul/abuzul fizic sau psihic? eu cred ca al 2-lea.

Ar trebui sa le fi experimentat pe amandoua ca sa-ti pot raspunde.
Presupun ca tortura psihica poate fi mult mai rea decat cea fizica.Nu ca aia fizica ar fi usor de suportat.

Inteleg.Nu asa tortura... genul asta de ratati ajung sa-si i-a zilele pentru ca ii paraseste prietena. Si studiile ca doar "barbatii" fac asa ceva.

E vina lor daca fac asta.Nicidecum a tipei.

| Romanul86 a răspuns:

Femeile care se arată că sunt foarte pasionate de sex nu sunt infidele și vagaboante!
Unele dintre acelea care se dau cumințenia pământului sunt infidele și vagaboante.

| Tpufan123 a răspuns:

Tinere, nu stii ce e viata! Nu mai cauta aici raspunsuri, le gasesti in experienta!

| TsunamiiiYay a răspuns:

Depinde si de cat timp sunteti impreuna. Du mana incet-incet si daca ea ia initiativa sa iti mute mana mai spre fund. aia e!