| eaespeşăl a întrebat:

Cer pareri dn partea voastra rog seriozitate :* De cate ori cunosc bine un baiat ma indragostesc dar faza nu`i ca ma indragostesc ci ca pun suflet in relatii si apoi tot eu pic de fraiera ca stau cafraiera sa plang zile la rand si poate ca pe el nici nu-l doare capul... Spuneti-mi ce as putea face ca sa ma pot schimba sau sa fac ceva in sensul asta multumesc happy

Răspuns Câştigător
| lplostonyou a răspuns:

Buna.Nu trebuie sa te schimbi,esti foarte bine asa cum esti,eu as fi foarte bucuros daca as avea o iubita ca tine care sa puna suflet intr-o relatie,din simplul motiv ca si eu pun mult suflet si ma implic enorm pe plan emotional cu deosebirea ca eu sunt baiat, dar vezi oamenii sunt diferiti, pana si gemenii au comportamente si obiceiuri diferite.

8 răspunsuri:
| tabittha a răspuns:

Incearca sa vezi mai mult persoana care iti sta in fata! Calitatile si defectele sale si indragosteste-te gandindu-te la astea, nu la cat de bine e sa fii cu cineva. Eu asta cred. Tu iubesti ideea de a fi indragostita, de a fi cu cineva, incat nu vezi si persoana cu care esti. De aceea si suferi in momentul in care treci printr-o despartire. Tu ai senzatia ca pui suflet in relatii insa mie mi se pare ca tu esti dispusa sa faci orice pentru a nu te separa de partener, ca sa-ti curme fericirea. Oricum fetele sufera de obicei mai mult decat baietii. Dar eu imi sustin punctul de vedere pe faptul ca tu ai spus ca au fost mai multe relatii cu acelasi parcurs, si nu numai una. Sfatul meu? Iubeste-te mai mult pe tine insuti!

| Maditzaa16 a răspuns:

Pai ce sa faci? tu nu poti sa faci nimic pentru ca nu vrei tu sa pui suflet, incepi sa tii la el fara sa iti dai seama, dupa la o cearta sau la o mica neatentie din partea lui iti dai seama ca il placi. Incearca si tu sa nu iti pese atat de mult de baieti cum nici lor nu prea le pasa de noi fetele ( adica nu toti ). Daca vezi cu e rece cu tine vreodata il intrebi dc si conversatzi daca vz ca continua la fel, papucii si altu`ca nu´i buna dragostea in cantitatzi mari

| reckhino a răspuns:

Ok pai prima data, incearca sa alegi un baiat mai potrivit pentru tine, adica sa nu-ti franga inima, cand vede alta cu funduletul mai bombat ca al tau, un baiat serios nu care umbla cu toate... faza cu *te aprinzi repede.pui suflet* si eu sunt la fel, incearca sa ai caracterul mai firm ca al baiatului (cu alte cuvinte sal innebunesi) asa va veni singurel dupa tine. sper ca te-am ajutat, si da stiu ca este putin greu ce zic dar trebuie sa ne confruntam cu toatewinking bafta

| reckhino a răspuns:

Xorryx, am o intrebare daca nu sunt indiscret, de ce ii bagi pe toti in aceeasi oala? ca sa incerc si eu sa va inteleg

| Damyno a răspuns:

Crede-ma stiu cum e! Iti amintesti cateodata clipe cu cineva drag si doresti sa se repete si vrei sa mai petreci timp cu acea persoana dar lui/ei nu-i pasa.Cel mai bine e saa nu-l vezi sa sau sa vorbesti cu el pentru ca incepi sa regreti ca nu e cu tine si doare acolo inauntru.Incearca sa stai departe de o alta relatie pe o perioada lunga de timp.

| TrixLove a răspuns:

Pai.si eu sunt in aceeasi situatie. Mereu eu sunt cea careia-i pasa. Incearca sa nu pui suflet, iar daca pui...ma rog. cam asta e viata de adolescent. de asta baietii sunt niste caini. Nu le pasa deloc de sentimente. ei vor doar sa aiba un manechin pe care sa-l pupe si...****

| HellBlade a răspuns:

Devino mai indiferenta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam asa sunt si eu.sad
e trist dar.nu stiu cum de baietii sunt asa.in finee
nu ar trebui sa ne indragostim usor asa e cel mai bine decin umai pune atata suflet nu stiu ce sa spun ca as asunt si eulaughing