Sotul meu m-a intrebat asa: "Fata draga, ochii mei iti plac?" Am raspuns desigur ca da. "Ei bine, vor fi ai tai..." Desigur au fost, si sunt inca si acum. A reprezentat pentru mine mai mult decat o cerere in casatorie. A fost o promisiune. Sa fii si tu la fel de iubita!
As vrea sa fiu ceruta astfel:sa sara dintr-un elicopter si pe un afis pe care il tine in mana cu alti baieti sa scrie vrei sa fii sotia mea? sper ca am o idee buna si ca imi vei aprecia idea cu o fundita sa stii ca dau si eu numai sa-mi spui
F:mi-ar placea sa ma invite la un film romantic si sa ma cera in casatorie
B: sa o cer in casatorie prin intermediul unui elicopter (adica sa sar dintr-un elicopter)
Sa inceapa dintr-odata sa ploua cu petale de trandafiri, apoi sa apara asa de nicaieri in genunghi si sa ma ceara :X:X
Eu zic ca nu e obligatoriu sa te ceara un baiat, poti sa il ceri si tu. :d
Eu una as face asta. As face-o atunci cand as simti ca e momentul. Si sigur ca mi-ar placea sa fiu ceruta, poate intr-o seara romantica, cand suntem doar noi doi, intr-o cada plina cu spume si cu fetele alea ude si scumpe...sa-mi sopteasca la ureche ca vrea sa ramana cu mine pentru tot restul vietii, ca ma iubeste nespus de mult, si ca vrea sa ne casatorim cat mai repede. Vaii, ce dragut! totusi abia astept acea seara! :*
Pai... cam asa : sa ma duca la un dans romantic, unde se danseaza tangou si cand terminam de dansat "imitatia" de tangou, sa comandam o prajitura si inelul sa fie in prajitura pe care am comandat-o. Si cand gasesc inelul el sa-l ia sa-l stearga si sa intrebe: " Vrei sa fi sotia mea?!" E cam copilaresc stiu, dar e romantic...
Ceilalti au scris numai chestii aproape imposibile.Doar nu te casatoresti cu Columbeanu.Cred ca e de ajuns o cina romantica si intima, unde sa nu va vada nimeni pe o terasa, sub protectia lunii pline, sa vorbiti seara iar apoi sa scoata dintr-un buzunar inelul si sa te ceara in casatorie cu ochii mari si cu inima in dinti asteptand raspunsul tau
Stiu cea mai buna metoda de a cere pe cineva in casatorie!
Este o idee geniala... te rog! Da-mi id-ul taw printr-un mesaj! E super tare ideea! Crede-ma ca merita!
Buldog cred ca vr sa. ti faca avansuri si nu a gasit alta sansa decat sa. ti ceara id prin intrebarea pusa d tine
bebeusha123 întreabă:
kkkmakafull întreabă: