| WasteS a întrebat:

Cert e ca la douazeci si inca cativa ani, sunt ceva mai batran decat multi dintre cei care abordeaza subiectul asta,
dar nici chiar pana la varsta asta, nu am ajuns vreodata sa sarut o fata.
Bineinteles, ca si voi, am facut incercari pe la varstele de 10-15 ani, am " pandit " fete pana cand erau singure si incercat sa aduc o dispozitie care sa duca spre asa ceva
insa fie din cauza etichetei de " fara posibilitati materiale " sau de " baiat dragut " sau " ala cu parinti abuzivi " pe care le aveam, si de care nu reuseam sa scap, sau pur si simplu nu doreau nici d-ale naibii
toate doar radeau si se fereau de mine, evitand subiectul. Si deseori imi auzeam si vorbe in clasa, de la tampiti care n-aveau altceva mai bun de facut cu timpul lor.

Am curtat apoi o fata de care imi placea foarte mult dar
care parea foarte nehotarata in privinta unei relatii, si pana la urma nu m-am ales decat cu atentie pierduta si cateva amintiri confuze.

Si in fine, va scutesc de restul povestii cu probleme in familie, de sanatate,
tribunal, lipsa de locuinta, hrana si toate chiestiile nasoale care s-au pravalit peste mine dupa, si ma scutesc si pe mine
din a-mi amintii de tot rahatul ala.

Nu am fost cea mai norocoasa persoana din lume, asta e clar.
Insa acum, incerc si eu sa traiesc.
Si ca fiecare fiinta umana, ma intereseaza aspectul asta.

Voi adresa o intrebare care probabil va starnii zambetele multora
insa nu ma intereseaza, pentru ca intrebarea nu e adresata lor, ci fetelor care
stiu ca exista acolo si sunt dispuse sa faca asta oricum.

Mentionez ca mi-am auzit complimente din pct de vedere al aspectului meu fizic,
insa atunci cand am reusit sa intru in contact cu fete, cumva s-au foarte inhibate in prezenta mea, si viata mea obositoare
si stresanta m-a lasat fara timp intre munca si alte obligatii sa trag de fete pentru pupici.
Nu par cel mai glumet om, desi pot fi si foarte glumet daca nu s-ar baga oamenii sa vorbeasca peste mine in rarele momente cand sunt in grup, si mai am si dureri permanente de articulatii si alte lucruri care imi distrug dispozitia.
imi e cam greu sa inteleg de ce unii care sunt considerati mult mai putin aratosi
decat mine, reusesc sa-si faca atat de usor prietene, insa banuiesc ca are de-a face
cu faptul ca sunt mult mai linistiti, cu parinti si fara grija zilei de maine.
Si probabil cu experienta bogata in relatii de la varste mici, stiu cum sa le citeasca si ghiceasca momentul.

Oricum, intrebarea e... poate vreo fata mai lipsita de inhibitii sa ma invete sa sarut, calumea?

Nu imi pasa ce varsta ai daca stii ce faci.
Sau, si sa ma invete unele lucruri de baza despre fete, cum si unde sa le
intalnesti si sa iti faci cunostinta cu ele, si cum sa abordezi una in asa fel incat sa-ti ia in serios
propunerea de a-i devenii prieten.

Caut raspunsuri sincere va rog, chiar nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Trebuie sa devii sigur pe tine, mai ales ca spui ca arati binisor. Zambesti, esti simpatico, interesant, nu le plictisesti pe fete cu problemele vietii tale. Ele nu vor problem, vor un tip puternic, care sa le protejeze si sa le faca sa se simta bine. Asa trebuie sa te prezinti! Cauta fete in grupuri interesate de lucruri care te intereseaza si pe tine. Pasiunile comune duc la relatii durabile.

2 răspunsuri:
| xXSahadowXx a răspuns:

Incerca si ai te simti foarte bine.vei simti o forta care iti va patrunde in corp si apoi vei putea sa dormi

| WasteS explică:

Asadar, asta e tot?
Trebuie sa dau impresia ca le pot proteja?

Ce anume le face pe fete sa se simta bine?
si cum devin atrase de tine?
Astfel incat sa aiba rabdare sa te cunoasca si sa te vada intr-o lumina pozitiva.
Pt ca oricum orice ai face, totul e subiectiv si la latitudinea lor.

Eu cred ca sunt ok, dar par sa se fereasca de mine, poate nu stiu eu cum sa interactionez ok cu ele.
Pt ca curat sunt, drept sunt, am haine ok. Cu zambitu e mai greu, dar pot sa prefac unul.
Uneori mai incrucisez cai cu fete necunoscute pe strada, si remarc semne, unele pur si simplu ofteaza cand trec prind reptul meu, si nu mai e nimeni in preajma, dar nu stiu cum sa reactionez la asa ceva, doar nu pot sa ma duc dupa ele si sa le intreb de ce ofteaza sau de ce sunt triste, doar nici macar nu ma cunosc.
Cum ajungi sa cunosti persoane noi, fara sa pari ciudat si chiar disperat, potential periculos?
Adica, uneori intrebi doar unde e o strada, si oamenii trec our si simplu pe langa tine, nici nu se uita la tine, sau iti baga " nu stiu ".
Oameni pe care nu i-ai vazut niciodata te injura din senin fara motiv. Altii te ameninta aiurea.

O impresie buna cum se face?
Acum ca mi-am adus aminte, pe la 15 ani, am fost in contact cu niste fete, care nu imi stiau situatia, si chit ca eram cam pitic, pe atunci mergea treaba natural, dar nu aveam atatea griji.

As vrea o parere din partea unei fete daca exista pe aici.
De ce ai ofta, sau ai arata un semn de recunoastere unui tip oarecare de pe strada si cum ai reactiona daca tipul asta, s-ar intoarce din drumul lui si
ar incerca sa intre in vorba cu tine, si s-ar arata interesat sa va cunoasteti?