Trebuie sa devii sigur pe tine, mai ales ca spui ca arati binisor. Zambesti, esti simpatico, interesant, nu le plictisesti pe fete cu problemele vietii tale. Ele nu vor problem, vor un tip puternic, care sa le protejeze si sa le faca sa se simta bine. Asa trebuie sa te prezinti! Cauta fete in grupuri interesate de lucruri care te intereseaza si pe tine. Pasiunile comune duc la relatii durabile.
Incerca si ai te simti foarte bine.vei simti o forta care iti va patrunde in corp si apoi vei putea sa dormi
Asadar, asta e tot?
Trebuie sa dau impresia ca le pot proteja?
Ce anume le face pe fete sa se simta bine?
si cum devin atrase de tine?
Astfel incat sa aiba rabdare sa te cunoasca si sa te vada intr-o lumina pozitiva.
Pt ca oricum orice ai face, totul e subiectiv si la latitudinea lor.
Eu cred ca sunt ok, dar par sa se fereasca de mine, poate nu stiu eu cum sa interactionez ok cu ele.
Pt ca curat sunt, drept sunt, am haine ok. Cu zambitu e mai greu, dar pot sa prefac unul.
Uneori mai incrucisez cai cu fete necunoscute pe strada, si remarc semne, unele pur si simplu ofteaza cand trec prind reptul meu, si nu mai e nimeni in preajma, dar nu stiu cum sa reactionez la asa ceva, doar nu pot sa ma duc dupa ele si sa le intreb de ce ofteaza sau de ce sunt triste, doar nici macar nu ma cunosc.
Cum ajungi sa cunosti persoane noi, fara sa pari ciudat si chiar disperat, potential periculos?
Adica, uneori intrebi doar unde e o strada, si oamenii trec our si simplu pe langa tine, nici nu se uita la tine, sau iti baga " nu stiu ".
Oameni pe care nu i-ai vazut niciodata te injura din senin fara motiv. Altii te ameninta aiurea.
O impresie buna cum se face?
Acum ca mi-am adus aminte, pe la 15 ani, am fost in contact cu niste fete, care nu imi stiau situatia, si chit ca eram cam pitic, pe atunci mergea treaba natural, dar nu aveam atatea griji.
As vrea o parere din partea unei fete daca exista pe aici.
De ce ai ofta, sau ai arata un semn de recunoastere unui tip oarecare de pe strada si cum ai reactiona daca tipul asta, s-ar intoarce din drumul lui si
ar incerca sa intre in vorba cu tine, si s-ar arata interesat sa va cunoasteti?
beausingurlamasamea întreabă: