Bună,
Dacă o iei aşa, fiecare element din viaţa de zi cu zi are un sens ascuns şi sincer, mi se pare stupid să stai să îţi faci griji în legătură cu astfel de lucruri.
De aceea eu spun mereu ca e important sa iti placa MUZICA si nu de cel care o canta!
Este chiar socanta treaba cu "11"...totul are sens, suntem condusi si controlati fara sa stim
din unul din clipuri zice ceva legat de cifra 11 in numerologie
moartea lui michel jackson si inca 2 vedete, multe atentate, toate acestea au ceva legat de cifra 11...tot pe net am vazut despre un documentar in care se zicea ca nu stiu ce stat are echipamentul potrivit pentru a produce un cutremur de magnitudinea celui din japonia, si tot cu aceeasi magnitudine au mai fost 2 cutremure in lume...nu vi se pare nimic ciudat? (cutremurele avand magnitudinea de 7, 4 adica 7+4=11, si iar dam de cifra 11)
sfarsitul lumii se presupune ca e in 21.12.2012...inca un calcul 2+1+1+2+2+0+1+2= si ce credeti, iar dam de cifra 11...cam multe coincidente nu credeti?
Am mai vazut filmuletele si sunt chiar intereante, e bine sa stii ce se ascunde in spatele "idolilor: adolescentilor. Am mai vazut un film in care toti acestia care fac parte din grupul "Iluminatii" (Lady gaga, Beyonce, Justin B, Rihanna etc) ziceau clar cum si-au predat sufletul lui Satan si cum vor sa distruga generatia de azi, (daca il mai gasesc ti`l dau). Am citit mul despre chestiile astea cu "iluminatii" si ideea e ca ei au intrat in grupul asta pentu faima, si nu pot iesi daca vor sa o faca.
Aceia se numesc masoni.Cei care vor sa scada din populatie otravid-o.Se inchina la cel rau.In spiderman exista acel semn. Piramida cu ochi in frunte este semnul lor si miscarea aia ca la spiderman e salutul.
beausingurlamasamea întreabă: