| loverboy111 a întrebat:

Ceva place voua fetelor? Cum va place a fiti abordate? Prin biletele cu poezii nu am dreptate? Eventual acel biletel sa fie pe o cutie de bomboane nu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-ma cu bomboanele tale, ma cac in bomboanele tale. Ai bani, ai masina... perfect.

| loverboy111 explică (pentru anonim_4396):

Nu vreau din alea care stau cu mine si cand raman fara bani imi zice ''hai pa''

17 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Dacă o faci asta rar, prinde bine. Dar sper să nu te apuci să scrii pentru ea diverse versuri și să i le zici pe mess.

| adriang95 a răspuns:

Depinde de la fată la fată... Faza cu poeziile merge dacă:
1. știi să scrii (nu „roses are red...")
2. știi cât de mult să pui în poezia aia (adică nici prea siropoasă, dar nici seacă, nici disperată, etc)
3. Știi când și cum să scrii aluziile
4. Fata e receptivă
Dacă vreuna din chestiile astea nu e îndeplinită, gândește-te de 2 ori când scrii o poezie (mie mi-a reușit de mai multe ori să impresionez anumite fete cu poezii, dar și scriu destul de des).
Ideea e că asta nu merge întotdeauna, deci trebuie să încerci diferite metode... Cu unele trebuie să fii mai sensibil, cu altele trebuie să fii mai sigur pe tine șamd.
Repet: uneori merge, alteori nu.

| Crissu3005 a răspuns:

Fostul meu prieten venea si imi lasa uneori un bilet la geam cu buna dimineata si cu o floare rupta de prin gradinile altorabig grin(de precizat ca stau la parter)Era asa cuteeeelove struck nu trebuie neaparat sa scrii poezii, e important sa faci un gest mic dar din inima...

| Crissu3005 a răspuns:

Bineinteles,daca mai ai si calitati de poet cu atat mai binebig grin

| Vögeln a răspuns:

Imi place sa fiu abordata dintr-o masina. Cateoric asa atragi o fata. Cadouri si respect! Asta.i baza. Daca esti si frumusel, fata isi poate face si planuri de viitor. Lasa prostiile cu biletele si poezii. Flori, da. Romantic, da. Prea siropos, NU!

| loverboy111 explică (pentru Vögeln):

Chestia e ca eu vreau sa fiu cu o fata care ma place pe mine hu masina mea si sa stii ca sunt multe care se topesc la poezii dastea.altele urasc chestiile aste dar cele mai multe adora. Chestia e ca daca are masina si te abordeaza cu ea iti da impresia ca e mai matur.

| MisterRip a răspuns (pentru loverboy111):

Te complici prea multi, fi cat mai natural si unic in ce faci, va observa asta. Degeaba incerci genuri din filme, poezii flori? pe bune... te va face cutu de casawinking laughing in cel mai bun caz, e foarte important si romantismul dar in cantinati exacte si la timpul oportun, altfel devi siropos si plictisitor.

| loverboy111 explică (pentru MisterRip):

Da ca as fo natural as primi una in boase pentru ca si eu sunt natural atunci cand ma dau la ea asa gen" ce mai faci frumoas-o si chestii dar din ce am auzit le enerveaza rau si atunci gasesc alte metode pentru ca nu vreau sa risc mostenitorul ca multi.prieteni au.incasat-o, mie nici nu imi plac dulcegariile dar daca imi place o fata recurg la elewinking

Da ce fata e asta? laughing e bun descurcate.

| loverboy111 explică (pentru MisterRip):

Ca sansti si tu ne-a dat ca tema cand eram in clasa 7 sa scriem o poezie ( nu a fost toata tema...) un baiat a scris o poezie de dragoste si profa la pus sa o scrie pe tabla (era cu dedicatie ca ii placea o fata mult) si peste 3 sferturi din fete au i ceput sa zica : "vai ce frumos"... chiar sa inrosit la fata pentru care era si in pauza s-a dus la el si i-a zis ca i-a placut, etc. Sipeste doua saptamani sau cuplat asa ca sa stii ca nu toate sunt la fel.

| Vögeln a răspuns (pentru loverboy111):

Traim intr-o lume in care banii se invart in jurul nostru. Corect, trebuie sa te respecti si sa arati cat-de-cat ca sa-ti permiti pe cineva bazat. Daca ai sub 17 categoric (fata fiind) nu ai prea multe sanse sa dai peste cineva care sa te scoata, sa te duca, sa te-aduca. etc.
nu stiu cati ani ai, dar daca vrei ceva mai bun pentru tine te sfatuiesc sa-ti iei o masina

Am 17 ani B)

Odata erau in clasa a 7 deci nu-i chiar asa cum zici tu, da ma rg fie cum zici tu laughing n-are rst sa te contrazic, o fac degeaba

| Vögeln a răspuns (pentru loverboy111):

Pf. slabut. N-ai sanse la fete mai bune. Eu am spus clar: FATA FIIND!**
ca baiat trebuie sa mai cresti. Ramai la pustoaicele de 14-16. Ca cele de varsta ta, cauta ceva mai bun laughing

Cu alea de 14 ani nu pot sa fac nimic... nu vreau doar asta dar sunt mici rau si nu le lasa parintii sa iasa oricand mai ales cu baieti mai mari pentru ca se stie ca iei cauta in primul rand sa faca amor. laughing. Totusi arata bine si ele laughing sincer de la 15 in sus 90% arata bine dintre care 60% arata mortal de bine laughing. Cel putin asa mi se pare mie.

| annna69 a răspuns:

Daca esti o persoana sentimentala. e placut sa ai parte de cate un gest frumos