Deci ai curaj si te baga in seama.Nu ii penibil sa ii spui ca te plac si pare cel mai credibil cand o spui spontan intr-o discutie evident dupa un timp in care i-ai dat de inteles ca-l place, dupa care schimbi imediat subiectu.Baga-te in seama.Cand vorbeste cu cineva ceva ce te intereseaza si e relativ aproape de tine si el nu pare deranjat, da-ti cu parerea si asa ii usor sa te bagi in seama.Iar eu pe la 14-15-16 ani inclusiv in primi 2 ani de liceu am fost EXTREM de timid.Chiar si cu tine mai retrasa imi era extrem de rusine sa vorbesc, acu nu am nici o treaba chiar daca pot zice linistit ca nici eu nu ma cred Brad Pitt.Eu m-am deschis cand m-am intalnit prima data cu o fata in fata liceului ei si iti dai seama dupa poze si cum am vb ca era genu nu de fitoasa ci mai eleganta air cand a traversa strada am vazut-o mancand seminte si mi-am dat seama ca "ingerasi" is doar 20% restul 80% sunt "Dracusori". Nimeni nu-i perfect draga, nimeni nu-i intangibil, nimeni nu-i mai presus, deosebit decat restu.Ai curaj, baga-te in seama discuta despre orice schimba subiectu povesteste trairi personale, deschidete.Eu cand eram timid incercam sa inchid cat mai repede discutia iar azi lao intalnire ma abtin sa nu vorbesc prea mult pentru ca-mi place sa vorbesc deschis despre orice, absolut orice
Daca vrei ceva, lupta pentru acel ceva! Baga-te in seama cu el, cere-i id-ul de mess, vorbiti si dupa aia te vei atasa de el si poate veti fi impreuna. Daca nu poti face nici macar asta, incearca sa nu te mai gandesti la el si cauta altul. Eu zic ca ar trebui sa iei o pauza si sa te ocupi in primul rand de tine. Schimba-ti look-ul, stilul, mergi cu fetele in oras, distreaza-te! O viata ai! Si: multa lume poate sa aiba o parere buna despre tine chiar daca tu nu ai. Dupaia baietii...
Pai dc dispertuisti baietii manierati eleganti si tandri? O devenit lege ca trebuie sa fi analfabet sa ai plete din care dai ca tampitu la concerte rock si-ti injuri tot timpu iubita? Baieti de genu primesc fete de genu care ori is curve in adevaratu sens or tiganci ori proaste
Wow! te inteleg perfect. semanam foarte mult, desi eu sunt ceva mai mica. am un prieten, ne intelegem relativ bine, pur si simplu s-a intamplat, nu am planuit asta dupa ce eni de zile am incercat sa fac un baiat sa ma placa, de data asta nu am facut nimic deosebit, doar am fost eu. dar nu am o imagine deloc buna despre mine si consider ca nu il merit. si desigur ca si tu stii cum este sa ai o imagine proasta despre tine. dar sunt sigura ca de fapt esti mult mai buna decat pari. si stai linistita, poate ca acum baietii sunt interesati de cele mai frumoase fete, dar in timp fiecare dintre ei isi schimba preferintele, la maturitate ajungand sa isi doreasca o femeie matura, care sa ii poata creste copiii. stiu, m-am abatut putin de la subiesct, dar ti-am mentionat acestea pentru a avea incredere in tine. stiu, te vei gandi ca daca nici eu nu sunt in stare sa fac asta, cum de mai dau sfaturi. dar noi suntem cu siguranta diferite, eu nu inteleg si nici nu simt o atractie foarte mare fata de baieti, dar cu totii ne schimbam. acum despre tine: cred ca ar trebui sa te apropii de el incet, incet...si eu sunt de acord cu tine:suntem fete, nu noi trebuie sa facem primul pas, dar ai putea sa incerci sa te apropii si sa ii devi macar o cunostinta, apoi o prietena si apoi vei vedea ce se va intampla. dar cum iti spuneam, la mine pur si simplu s-a intamplat. acum te las, si sper ca te-am ajutat. pa pa
Iti multumesc pentru sfaturi, o sa tin cont de ele! de fapt multumesc tuturor, e nemaipomenit semtimentul asta, sa stii ca cineva te intelege si ca vrea sa te ajute prin cuvinte, asta e TPU.
In situatia ta, nu poti face decat un singur lucru:Frecventeaza aveleasi locuri ca si el, si apari cat mai des in preajma lui.nu trebuie neaparat sa deschizi tu discutia, o va face el.Nu trebuie sa-l"agati" trebuie sa-i apari des in cale sa-l faci pe el sa faca frimul pas.Nu comite greseala de a fauri in minte scenarii cu subiecte inteligente de discutie, n-are rostfii tu insati, e mai mult decat necesar. voteaza-ma si rasplateste-mi raspunsul.Succes!
RRSecularHumanist întreabă: