Hiar dacå doare.må face mai puternicå, si astept de la viatså o nouå provocare. •*•
Daca-mi vine sa plang plang si imi trece
Daca pierd spun mereu 'Nu-i nimic'
Una calda si-apoi una rece
Astazi cad, maine iar ma ridic.
Toate trec, nu-i nimic
Viata merge mai departe
Cad si ma ridic si mereu imi zic :
Nu-i nimic, ce daca?
Tot ce-i rau o sa treaca
Striga cu mine odata
Nu-i nimic...
Cad si mereu ma ridic.
Daca astazi simt ca toate ma dor
Maine stiu ca-mi va fi maï usor.
•*• fiecare cådere må face mai puternicå. fiecare trådare må face mai tare.fiecare bârfå må face mai importantå. so kiss my ass si vorbeste'må :* •*•
•*• Dacå-mi vine så plâng, plâng si imi trece dacå pierd spun mereu 'nu'i nimic' una caldå si'apoi una rece aståzi cad, mâine iar må ridic. •*•
i-aduc aminte lucruri pe care nu le pot exprima-n cuvinte,O imagine cu-n univers format doar din noi doi Lumea peste care acum cad ploi d amintiri, Cuvinte,atingeri,priviri...
•*•. si-mi vine så plång dar strång din dinti si-atunci cuvintele sunt lacrimile sufletului meu. •*•
in loc de suflet,ce pana acum n-am incercat sa ma schimb,nu mai am cum,m-am pierdut pe drum si vreau sa stiu sa mai fiu vreodata cum voiam sa fiu
vezi tu,viata-i o strada slab luminata,plina de gropi, plina de blocuri gata sa cada,ghici peste cine, plina de focuri,gata sa arda,pe oricine, cat despre mine,nimic din tot ce misca nu ma mai misca,
cat despre mine,nimic din tot ce misca nu ma mai misca, doar ura ma pisca,din cand in cand,facandu-ma sa strig "ura" si azi o sa m-avant,in rest doar acelasi praf doar in alt vant,si nici eu nu mai sunt aceeasi si nici nu mai stiu cine sunt...
mi-am pastrat imaginatia treaza,acum asta ma enerveaza,doare, stiu, ca arat fericit, dar doar pare as vrea sa dispara.
anonim_4396 întreabă: