| Handmadefcs a întrebat:

Ceva surprize pt iubit cu ocazia aniversarii a 5 ani de relatie? Multumesc! happy

9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta 5 ani de relatie? ma copi ce va bateti joc de tinerete, sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri

| xadsada a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Oare mama ta cate cearceafuri a strabatut inainte sa te faca?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru xadsada):

Ea stie, eu nu am dreptul sa ii invadez intimitatea persoanala, pentru ca e mama mea o respect o iubesc o admir este mama mea si sunt mandru de ea, sa fi strabatut si 100 de cearsafuri, nu imi pasa e mama mea si o iubesc

| xadsada a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ok

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Un vibrator

| Wihox a răspuns:

Desparte-te de ea. O sa fie surprinsa :v

| DirviziuQ a răspuns:

Aoleo ce raspunsuri. Nu stiu daca mai ai timp, dar ai putea aranja o excursie surpriza si sa ii spui ca o duci undeva, dar nu si unde. Asta asa ca ma gandesc ca deja ati trecut de faza cu "o bratara, un ursulet, un ceas"etc. Daca nu, poti lua niste bilete la un teatru, nu film, sau un restaurant. Sau ceva mai putin costisitor, ii poti face un filmulet dragut cu pozele voastre sau le tiparesti pe o hartie si construiesti ceva, in functie de imaginatie.
Ori poti ramane si la lucrurile clasice precum un lant, o bratara, cercei, o ciocolata, o floare... vezi tu.

| FataDinVecini a răspuns:

Anal

| Handmadefcs explică:

DirviziuQ,multumesc pentru raspuns. Sunt fata, voiam ceva pentru un baiat happy dar, multumesc de sfat.

Întrebări similare