Intotdeauna trebuie sa pretuiesti ce ai langa tine...eu o spun din experienta... dupa ce pierzi ceva de apuca dorul si tristetea...nu stiu ce mas face fara mama
i-as da si viata mea...:X:X... ii ca o sora pentru mine....are 29 de ani apropiere dde varsta...m-a facut la 16 ani.si stiu ca sa schinuit cu mine...si de aia o respect si o iubesc din toata inimaaa...chiar daca uneori ne mai certam noi doua.si spun unele lucruri la nervii... mi-as da si viata pentru ea si pentru fericirea ei:X:X...
Da... e super textul si adevarat... te umbla la liniste... ce sa spun e superb... iubiti-va mamele ca sunt singurele fiinte din lumea astea care se gandesc la voi mai mult ca orice...rasplatitile prin fapte pe care sa le bucure...ganditi-va ce-o sa faceti cand n-o sa mai fie...
Bv Adelyyy...superb textul...
Tu sigur ti'ai propus sa ma faci sa plang azi
Eu imi iubesc mamica si incerc sa'i pun cate un zambet pe fata ori de cate ori pot.
Si eu cred ca am cea mai buna mama din lume...si tata.sunt de milioane.mama este in italia iar tata este pentru mine mama, tata, sora.tot.de curand am venit din italia si cand eram pe drum mi-era f greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca iar trebuie sa stau fara mama si am sunat-o si i-am multumit pentru tot ce face pentru mine... a fost un moment induiosator pentru amandoua pentru ca nu am mai facut-o niciodata... apreciati-va parintii cat inca ii aveti
Este printre cele mai triste texte citite de mine.Tu ai inventato sau l-ai luat de undeva?
emiliancftepup întreabă: