Pai in mod normal, cea din republica moldova! De ce? Pai pentru simplul fapt ca oricine in tara asta de *** are drepturi...mai putin romanii!
Sigur cezara va castiga, deoarece pe ea a reprimit`o burlacul in concurs, iar de la inceputul emisiunii se vedea foarte clar ca cezara e in mod normal favorita, bineinteles burlacul a stiut cum sa se comporte si cu celelalte concurente pentru a le tine in suspans
Bag mana in foc pentru Cezara! e posibil sa ma ard dar e evident ca ea o sa castige! E cam mironosita.toate sunt asa! Urasc emisiunea, ma mai uit la sezonul3 cand va fi Bianca Dragusanu burlacita o sa ma prapadesc de ras cand o sa-i vad p-aia ca-s in limba dupa 60% plastic! Sau poate Anca care e destul de draguta dar vedem joi
Eu cred ca niciuna din fete. Cred ca o va aduce pe Anamaria inapoi si va ramane cu ea... sau daca nu, nu va alege pe nimeni! Funda daca e asa, pup :*
Daca castig la raspuns imi dai funda?
:O3
nu cred ca cezara darie v-a castiga ci anca
loredana? e cea mai falsa in fine toata lumea stie ca ana maria a castigat si chiar se potriveau
Eu zic ca nici una nu va castiga, si burlacul va pleca si le va lasa acolo si dac este adevarat funda?
Sper sa nu castige nici una din ele sunt doua false si mincinoase, castigatoarea trebuia sa fie loredana.