| justsmile_3270 a întrebat:

Chestia e ca e foarte rusinos si nu are tupeul sa imi spuna daca ma place sau nu ultima oara cand am vb cu el a fost asa
M-a intrebat daca imi place de el si i-am spus pai da si e a spus eu ma mai gandesc
Ce sa fac si cum sa ii dau de inteles ca inca imi mai place de el pentru ca asta s-a intamplat acum 3 saptamani (suntem din acelasi grup de prieteni)

4 răspunsuri:
| cherrybomb a răspuns:

Saruta-l:X

| rox13yy a răspuns:

Indicat ar fi" sa iei taurul de coarne" sh intr-o zi cand ai ocazia sa fie numai tuh cu el sa-l intrebi daca vrea sau nu o relatie cu tine.asa nu va mai trebui sa te amgesti singura, vei stii ce ai de facut pe viitor.un vot plz

| Heys a răspuns:

Mia venit o idee pe moment acu fi atenta ii zici pe mess ca daca vreti sa fi impreuna ca tu mai ai pretendenti si vrei sa stii sigur ca nu tu astepti atatabig grin si ca il placi mai mult pe el dar trebuie sa iti traiesti viata: va musca sigurbig grin

| jonnnyyy a răspuns:

Atunci daca sunteti prieteni cand va intalniti uitate des in ochii lui,zambeste-i, cauta si tu o porecla asa gen de amore, sau altceva...intra in vorba foarte mult cu el si toate se vor rezolva la timpul lor...