| justsmile_3270 a întrebat:

Chestia e ca e foarte rusinos si nu are tupeul sa imi spuna daca ma place sau nu ultima oara cand am vb cu el a fost asa

M-a intrebat daca imi place de el si i-am spus pai da si e a spus eu ma mai gandesc

Ce sa fac si cum sa ii dau de inteles ca inca imi mai place de el pentru ca asta s-a intamplat acum 3 saptamani (suntem din acelasi grup de prieteni)

6 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Zambestei vb cu el mai mult decat cu restul uitate l el.happy

| Heys a răspuns:

Dc nu il intrebi tu esti cumva pe vremea lu mamaiea?

| NoUseForAName a răspuns:

Daca a zis ca se mai gandeste, da-i pace, nu mai insista, devino indiferenta si vei vedea cum va veni la tine ca un miel.

Sper sa te fi ajutat.

| DeepLooking a răspuns:

Nu ar mai trebui sa faci nimic, pentru ca daca iti placea de el acum 3 saptamani, e logic ca iti place si acum.Nu? Ai mai putea flirta din priviri, sa ii zambesti, etc.Asa ar fi mai simplu.

| ruxyrusu a răspuns:

Pur si simplu: vorbeste-i frumos,fi draguta dar si un pic rea si rece, fa-i un compliment despre cum joaca fotbal sau despre cum se imbraca (baietilor le place sa fie laudati; d ), dar ar trebui sa discuti cu el si sa-i spui ca vrei sa afli sentimentele lui fata de tine.

| MeJustMeAndStop a răspuns:

Comunicarea este cea mai bună soluţie happy + sinceritatea.
Păi atunci când prizi momentul oportun vorbeşte cu el, mai discutaţi despre, ştiu eu ce... chestii lejere ca să spun aşa,îl mai întrebi câte ceva iar apoi faci cumva să ajungi la subiectul dragoste. happy. apoi totul vine de la sine...hee hee. Îl întrebi cum mai stă cu viaţa personală, dacă are prietenă sau dacă place vreo fată. Normal ar fi să te întrebe înpoi iar tu să-i răspunzi că îl placi pe el.
Altă soluţie ar fi să îl iei deoparte şi să îi vorbeştie deschis : Trebuie să vorbesc cu tine pentru că vreau să îţi spun ceva, apoi îi spui ceea ce simţi. happy
Sper că te-am ajutat happy!