Eu te sfatuiesc sa ceri sfatul parintilor. Ei sunt cei care iti vor da o mana de ajutor in situatile grele.Si daca nu le poti spune lor poti sa ceri sfatul cuiva apropiat.
Sincer nu mi se pare ca te iubeste fiindca nu ar trebui sa fie asa de rau cu tine.
Gandeste'te bine ca a dat in tine. asta nu trebuie sa permiti.parerea mea e ca nu te iubeste cu adevarat daca te'a lovit si daca te injura.ar fi mai bine sa te desparti de el pentru ca daca a dat odata va da in continuare.trebuie sa ai putina demnitate
Tzau
Scuza-ma ca iti spun da cum poti fi asa proasta...sa fii cu cineva care te batjocoreste si mai si da in tine.Nu-ti dai seama ca nu te iubeste, te vrea inapoi pentru ca te vede drept o tinta usoara si a situt cum sa te fraiereasca.Amenintal ca daca nu te lasa in pace va vedea el urmarile, acel ceva ce nu te lasa in pace este durata relatiei si faptul ca ti-ai pierdut virginitatea ca fraiera cu un om de nimic.Intr-un fel tu ti-ai facut-o cu mana ta. Daca vrei sa imi asculti sfatul asculta-l daca nu, nu! Eu iti vreau doar binele in fine.Mult Succes si Sarbatori Fericite
Nu stii ce sa faci pentru ca ai creierul cat o nuca, atunci cand e inflamat. Cum e posibil sa te injure si mai rau, sa te loveasca, iar tu sa ai inca dubii in legatura cu ceea ce ar trebui sa faci? Daca nu esti proasta, inseamna ca esti zoofila, pentru ca ala nu e om, ci un animal.
Ti-as spune ca iti meriti soarta, dar mi-e mila...nu e vina ta ca te-ai nascut limitata.
In primul rand daca te'ar iubi cum zice nu ar face asa ceva.
In al 2'lea rand ii foarte greu sa uiti de persoana cu care ai facut'o prima data, iar daca ai facut'o cu el asta nu inseamna ca trebuie sa faci tot ce zice el, sa te lasi fara prieteni ii o prostie.
Daca a facut ce ai zis, ii clar ca nu te iubeste si te vrea doar asa...sa ii satisfaci nevoile si ar fi bine sa te desparti chiar daca ii greu. Dupa ce o facut nu cred ca mai merita sa plangi dupa el.
Incearca sa il uiti si o sa gasesti persoana care sa te aprecieze cu adevarat.
Succes!
Unicul lucru care te tine fiindca tu te-i invatat mereu sa fiti impreuna si ca a fost primul cu care ai facut-o.Azi te-a palit si si-a cerut iertare miine te v-a bate sau altceva va fi aceiasi poveste va veni sa-si ceara scuze desigur ca tu vei ierta as suntem noi iertam intodeauna, tu vrei sa se cotinue asa mai departe pina vei ajunge in secriu (D-ne fereste!)asa ca gandeste-te la ceia ce ti-am zis si ia o decizie care desigur sa te duca pe calea cea buna, iar cea mai buna e sa te desparti de el daca nu vrei de la agresivitatea lui sa ajungi(am spus mai sus)da stiu a doua zi se iveste ca un ingeras si isi cere scuze, dar tu iete in mini si raspundei:nu. Poate v-a actiona putin agresiv deodata, dar cu timpul se v-a iobisnui cu gindul ca nu mai sunteti impreuna, si tie o sa-ti fie greu dar cu timpul ranile(sufletesti)vor trece...
Se mai spune ca:cel ce nu merita lacrimile tale te va face mereu sa plingi iar cel care le merita nici nu v-a indrazni sa lase sa curga o lacrima pe obrazul tau
Gindestete bine la ceia ce-am scris cred ca iti va fi de folos
Sincer cand faci chestii de genul asta trebuie sa te gandesti la consecintse.trebuia sa o lasi mai moale cu el, de cand a inceput sa te controleze.incearca sa iti recastigi prietenii in primul rand, sa discutsii cu parintsii tai si impreuna sa gasitsi o solutsie.
Asta nu e iubire. Asculta'ma ce zic pentru ca si eu am trecut prin asa ceva. Numai ca nu s-a ajuns asa departe.Rupe orice legatura cu el, lasa'l, uita'l chiar daca iti e greu. El nu o sa se schimbe, crede'ma, degeaba vine cu scuze dupa ce face o tampenie. Il iubesti, e evident altfel nu i'ai mai fi tolerat atatea, dar nu e bine ce faci. S'a obisnuit asa, te face in toate felurile, iar apoi crede ca poate sterge cu buretele. O sa vezi ca dupa ce o sa te desparti de el o sa-ti fie mult mai bine din toate punctele de vedere. Si la un mom dat vei gasi pe cineva care sa te merite. Acum. faci cum vrei. Si mie imi spuneau multi sa nu ma mai impac cu el, dar tot ca mine faceam. Acum regret, dar nu pot schimba nimic. Pana nu mi-am deschis eu ochii nu am ascultat. Ai grija de tine. Si serios.lasa'l. Nu merita. Crede'ma stiu ce vorbesc.
A dat in tine si tu inca mai esti pe ganduri? Mai bine incuie'te in casa decat sa mai dai ochii cu el! Ia legatura cu fostii prieteni, cere'ti scuze, dar in nici un caz nu mai lua legatura cu el. Nu te iubeste in nici un caz!
HappynewCenusa întreabă: