Nu, las-o în pace că pici penibil. fetei nu-i pasă deloc de tine și ducându-te să întrebi de astea numa pici în penibil că ea oricum nu o să-ți dea răspuns ci numa o să zică „bă da disperat e și ăsta nu mă lasă odată în pace, se ține ca prostu după mine" și o să evite să răspundă până te hotorăști să pleci.
Ar trebui să nu mai vorbești cu eavreo.
Tratează-o cu indiferență, dacă o întrebi de ce și-a bătut joc de tine îi vei arată că îți pasă. Oricum nu merită să îți pierzi timpul cu ea.
Nu ea e de vina ci Sebi, asa ca du-te si arata-i cine esti si cat de mult iti iubesti fata.
Mi-a spus ca fratele ei nu o lasă să vb cu băieții și părinții ei la fel, era sa se bata cu aia și îmi tot spune ca dacă îl avea pe altul, nu mai umbla cu mine, am scăpat azi mai devreme și i am adus un trandafir după ce a ieșit și ea de la ore, era supărată ca am crezut o pe aia dar cred ca i-a trecut, presupun când sari gardul cu un tovarăș s o poți aborda cu o floare contează )
Nu stiu ce sa zic, incearca sa tii o legatura stransa cu ea, sa nu fie o zi in care sa nu vorbiti deloc. Si da, ideea cu trandafirul a fost o miscare buna. Succes.