| Cristinaaa a întrebat:

Chiar astazi mi-a venit menstruatia.Este prima oara.Am 12 ani.Stiti,ma voi ingrasa sau voi slabi? Cam in cat timp? Fac si volei si sunt cam grasa.

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Modificarile aparute in organism difera de la persoana la persoana. Daca faci un sport si ai o alimentatie echilibrata sigur te vei dezvolta frumos si armonios happy.

| al3xxandra a răspuns:

Nu se va intampla nimic cu tine. nu mai fa efort in perioada in care esti pe stop. nu vei suferi nici o schimbare. o sa-ti apara cateva cosuri pe fata pentru ca eccesul de sebum e mai mare in perioasa asta. nu te speria pentru ca o sati treaca cu timpul dupa 1 an sau 2. pupkiss sa nu faci efort:X

| Fllorrycyka a răspuns:

Pai nu te ingrasi si nici nu slabesti.stai linistita. e ceva normal, ni se intampla la toate...eu am menstruatie de la 10 ani si acum am 14 si jumatate.eu fac handbal, dar nu pentru ca sunt grasa, ci pentru ca imi place.cand esti in perioada menstruatiei sa nu faci prea mult efort pentru ca risiti sa faci hemoragie.mai vorbeste cu mama ta despre asta.succes.pupici

| Available a răspuns:

Felicitari acum esti o domnisoara.deci de exemplu eu sunt o persoana slaba si de la 1 de cand mi-a venit 1 data am inceput sa mai iau putine proportii dar acum depinde de organismul tau fiindca orice organism etse unic in felul sau cu timpul iti vei da singura seama de modificari luni sau chiar 1 an, 2

| fluturas a răspuns:

Nu inseamna ca daca ti-a venit menstruatie vei vedea ceva schimbari la corpul tau, normal ca incepi sa te dezvolti si probabil vei lua ceva kilograme, dar nu are neaparat legatura cu menstruatia happy
e bine daca faci volei, poti face si in timpul menstruatie, dar nu exagera, o sa vezi ca daca o sa ai dureri si o sa faci putina miscare o sa-ti treaca, deci e bine sa faci sport cand esti la menstruatie, dar cum am mai zis nu exagera happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nici nu te vei ingrasa, nici nu vei slabi.