Rareori, insa mi s-a intamplat.
O sa se intoarca, din pacate, iar daca a ramas cateva ramasite acolo in sufletel, o sa-ti dea toata viata peste cap, cel putin pentru o perioada.
Insa, de tine depinde daca se intoarce sau nu! Eviti cat poti, altfel tot tie o sa-ti fie rau.
Take care...
Sa fie oare adevarat, sa sa fie vorba de coincidenta? Tind spre cea de-a doua varianta. Este adevarat, mi s-a intamplat de cateva ori sa ma reintalnesc cu persoane de care uitasem, dar pur si simplu din intamplare.
Da, in marea majoriatate a cazurilor asa se intampla. Totul tine de psihologie, atunci cand o persoana se va simti uitata va revenii in viata ta pe neasteptate, fortele subconstientului.
50% da 50% nu.Depinde de situatie Dar acum nu e neaparat faptul ca ai uitat o persoana si ea s-a intors.Pur si simplu s-a intors poate pentru ca acolo e locul ei...nu stiu
Din punctul meu de vedere, este adevarata.
De fapt, mi s-a intamplat de multe ori.
De exemplu, cand l-am uitat pe fostul prieten (sau, cel putin, asa credeam, caci nu ma mai gandeam la el), el a inceput sa ma caute si m-a "dat peste cap" .
Atunci cand uitam o persoana, aceasta se intoarce, (cred eu) pentru ca locul ei este in viata noastra, nu departe de noi.
Mie mi se intampla asta de cele mai multe ori, deci tin sa cred ca ii adevarat.:*
Proverbele, crezutul în destin dar şi vrăjitoriile sunt cele mai mari tâmpenii. Dacă te crezi mai puternică crezând că se va întoarce, atunci răspunsul e la tine. Dacă însă alegi să fii realistă atunci nu trebuie să depinzi după o frază Sorina...