Nu este nimic anormal. Nu mai lua seama la ce spun altii. Acum e la moda sa te sexezi de la 12-13 ani, si sa faci copii pe care sa-i intretina statul. Romania e pe primul loc la avorturi si mame minore. Suntem ca vai de lume.
Primul sarut (la oameni normali) se intampla pe la 16-17 ani, deci stai linistit
Și eu am avut primul sărut la 15 ani, adică acum un an și tot n-am nici o relație. Ce mare chestie? Copiilor de 12 ani care sunt în relații abia le-a crescut părul pubian și se cred importanți, dar nu reușesc decât să arate cât sunt de penibili. Normalitatea e definită de majoritate, dar criteriul ăsta însuși nu este normal. Normalitatea o definești tu singur. Stai liniștit și nu te mai stresa, când o să fie, o să fie.
Acest lucru a fost implementat de Lumea in care traim ca asa ar fi normal sa ne sarutam cam pe la- sa ne culcam cu cineva pe la varsta de -dar ideea e ca aceste lucruri sa fac cand simti tu si nu trebuie sa fie ceva fortat gen ca ramai in urma!
Alea la 13 ani sunt comedii, nu relatii. Nu stiu de ce ai impresia ca aia e normalitatea, nu conteaza sa fii primul la start, conteaza sa fii ultimul in picioare.
Iesi afara ba aratosule, comunica cu fetele ba amuzantule, crezi ca o sa vina postasul la usa sa te pupe dupa care sa-ti zica, asta a fost de la o fata? iesi afar'!
La 15 ani e normal să nu ai nici prim-sărut, nu era normal dacă aveai 20-21 de ani. Ai răbdare, toate vin la timpul lor.
Toate la timpul lor, eu anul asta am avut primul sarut, prima prietena si am 16 ani ai rabdare ca o sa iti vina si tie randul
Eu am 12 si n-am avut iubita/primul sarut, deci nu toti la 12/13 ani au iubite, sex, etc.
Mutubal întreabă: