Nu, toti astia 8 miliarde de oameni de pe planeta au fost adusi de barza, nu are treaba cu sexul.
Daca pui intrebari stupide meriti raspunsuri stupide.
Ce frustrat ești, nu ești în stare să regulezi nici o oaie, tu cum te suporți?
Am dat sfaturi la celelalte intrebari pe care le-ai pus.
Daca parintii tai nu faceau sex, nu mai existai.
"De ce s-a mai inventat dacă unii au parte și alții nu". Mama natura l-a inventat, si l-a inventat astfel incat sa nu fie pentru toti. In general doar indivizii cei mai descurcareti, cei mai de succes, care pot supravietui cel mai bine fac sex, restul nu trebuie sa faca(restul extrem de rar, poate daca sunt foarte norocosi). De ce crezi ca toti trebuie sa faca sex?
Acum ca anumite culturi/societati umane au zis ca toti indivizii trebuie sa fie egali si sa primeasca, asta e altceva.
Dar Natura cea care l-a inventat l-a inventat doar pentru cei buni, si pentru cei care nu isi urasc semenii, semenii adica si femeile, pentru cei care nu urasc femeile de exemplu. Pai ar muri toata populatia in 2-3 generatii daca ar face sex si s-ar reproduce astfel de indivizi.
Mai demult era lumea mai deschisa, acum femeile nu mai sunt ce au fost.
Femeile acum nu se mai uita la baieti eleganți, o fac cu aia urâți, dar care le satisfac "mintal"
"Femeile acum nu se mai uita la baieti eleganți, o fac cu aia urâți, dar care le satisfac "mintal""
As zice ca trend-ul e chiar putin invers acum fata de acum 15-20 de ani... acum au aparut aplicatiile de dating( si internetul) gen Tinder sau Facebook unde conteaza putin mai mult cum arati si ca barbat. Dar ai incercat sa intrebi o prietena o colega(nu iubita) o sora sau o verisoara cum sunt pozele tale? Cat de bune sunt sa agati fete? Nu parintii ca mai evolueaza vremurile si nu trebuie sa fii un inadaptat.
Dar da, sa ai minte e apreciat in continuare de femei(de o parte din ele macar). Ele cred ca apreciaza mai mult partea asta decat apreciaza in general barbatii la femei(la noi conteaza in proportie mai mare sa arate bine sa aiba sani etc).
Si nu vor sa faca sex oameni slabi e.g. deoresivi, plangaciosi ci puternici.
Daca ai putere financiara, sau putere fizica(btw, ai muschi mergi la sala?) ai un avantaj. De fapt orice fel de putere ajuta (e.g. daca ai putere mentala, daca ai creier). Daca esti frumos inseamna ca esti sanatos e o putere si asta. Sunt si diverse tipuri de femei, dar cam astea conteaza...
Si in natura doar masculii puternici fac sex, restul se uita. Eventual si frumosi in cazul unor specii de pasari, gen pauni dar si acolo trebuie sa fie paunul puternic cat de cat. Oamenii mai au si creier fata de alte animale, conteaza asta.
Ce gandesti ca o femeie ca daca arat binisor trebuie sa am succes la fete? nu cred ca arati ca Brad Pitt in orice caz.