| timioros a întrebat:

Chiar in prima zi de scoala incep problemele.Sa va zic ce s-a intamplat.La ora de romana ne-a intrebat profa ce am facut in vacanta.Prima a fost o fata care a zis ca in vacanta a avut parte de primul sarut. Bun, eu m-am bucurat pentru ea.Si cand a terminat ea sa termine cu povestea ei profa de romana s-a uitat lung la mine si a zis clasei.
-Si uite cum **** ( stelutele insemanand numele meu) este palid si trist.
Si toata lumea a inceput sa rada de mine si m-am dat seama ca rad pentru ca cred ca imi este ciuda ca ea a avut primul sarut sau ca sunt indragostit de ea. Ea mi mie doar prietena ( noi ne intelegem bine) si toti azi m-au frecat la cap cu asta. Mai mare rusine nu mi-a fost in viata mea.
Si sunt sigur ca si maine ma vor freca.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Adinel a răspuns:

Explica-le clar ca nu ai nici o legatura cu fata respectiva in afara de o prietenie foarte buna. daca nu inteleg lasa lucrurile asa pentru ca dupa cateva zile vor gasi un alt subiect de barfa si se va uita tot.sau spune-le ca tu ai deja o prietena si gata.nu te va pune nimeni sa le-o prezinti. sper ca te-am ajutat.te pup

6 răspunsuri:
| zayidee a răspuns:

Ia vaselina...sa nu te iriti

| zăGhost a răspuns:

Ce profesoară idioată! Trebuia să îi spui profei "cine? eu? deja am prietenă d-na profesoară!". În fine, ca să scapi de colegi fă ce-a spus Adinel, iar data viitoare când se mai ia vreun prof de tine spune-i direct ce gândeşti... mă rog, de preferat să fie în spirit de glumă, să nu te ia în ochi răi.

| iulikka a răspuns:

Daca iti place fata, incearca s`o faci si pe ea sa te placa

| YannyAlmounte96 a răspuns:

Nu mai dai atentie crede-ma ca si pe mine ma freca asa ca nu te mai stresa si nu mai da atentiewinking

| mekage a răspuns:

Fa cumva si fai in ciuda profesoarei de romana

| eveliiina a răspuns:

1 poti sa ii zici ca nu e asa cum cred ei 2 ii spui du-te D***U ca nu ma intereseaza fi indiferent oricum o sa uite sunt si alte faze de genuhappy fi optimist!