Ma scarpina, multumita?
De ce? cu ce te ajuta pe tine sa comentam noi pe aici ca lumea are din ce in ce mai multi castrati mintal?
eu nu inteleg ce astepti de la noi? jumatate din ce iti putem spune noi ai scris si tu. sau doresti vreo confirmare? nu trebuie sa te asiguri ca lumea gandeste ca tine, sau tu ca restul, e bine sa vrei sa fii individual.
De ce? Ca sa ma intrebi tu
Ce simpatica esti, sa te gandesti tu asa frumos la mine.
la toata lumea te gandesti tu. poate nu ti-ar strica sa incepi sa te gadesti si la tine. crezi ca toate in viata ta sunt perfecte si nu are nimeni ce iti critica de te iei de vietile altora? daca e asa atunci nu ai fi indraznit sa judeci pe nimeni. fiecare doarme cum isi asterne. nu doarme nimeni in patul tau si nici tu in a altuia.
1: Sunt Baiat Si 2:Stiu ca sunt SPIMPATIC.
Pentru ca n-au minte e cel mai bun raspuns!ele vor sa fie ca si cele care au facut sex vor sa fie cat mai mature dar sunt niste copile de la care n-ai ce invata.a si ce a vazut in familie fac si ele, depinde si de educatia lor primita din partea parintilor!
In primul rand : scrie un pic mai corect!
In al doilea rand : ele nu sunt bine crescute! dar o sa le lumineze si pe ele cineva, candva!
Si punct!
Ma inveti tu romana? Cat ei pe ora ca am nevoie si eu de lectii suplimentare.
De asta nu suport optimismul, pur si simplu cred ca totul e roz, el o iubeste, fac dragoste, o sa se casatoreasca si o sa moara impreuna.Ei bine nu este asa.El minte, ea crede, fac sex, el pleaca si nu se mai intoarce.Cam asa e ..Partea unde se geseste este la "ea crede" unele cred pentru ca sunt naive si nu au mintea destul de dezvoltata incat sa faca diferenta intre bine-rau, adevar-minciuna, sau. el este un obsedat si foarte bun mincnos.
Asa sunt unele fete pun botul la vrajeala baietilor dar nu toate si sunt si cazuri in care baiatul este chiar sincer si nu se desparte de ea dupa ce s-a vazut cu treaba facuta imi pare rau ca unele fete sunt asa credule si usor de adus in pat dar asta e realitaea nu spun ca ar trebui sa fie virgine pana la casatorie ca nu mai e asa dar nici la 13-14 ani gata hai la iubitu in pat ca ne iubim si ramane cumine toata viata asta e o porcarie eu am avut primul contact sexual cu iubitul meu dupa un an de relatie si aveam 18 ani si suntem si acum impreuna dar o fata de 14 ani cum poate sa gandeasca ca baiatul ala ramane cu ea pe viata can ei sunt abia adolescenti
Ma bucur, Sanatate, sper sa fie mai multe fete ca tine.
Asa sunt multe fete la varsta asta si e pacat, inainte lumea nu avea internet nu avea atatea surse de informare dar erau u capul mai pe umeri, acum nu stiu la ce il folosesc, nah cam asa se intampla cu majoritatea fetelor naive sa creada baietii stau cu ele doar daca se culca cu ei
Eu sunt curioasa sa vad cine va plange la urma. Eu stiu raspunsule! Ele! Findca au crezut in ei, ele cred ca daca le promite marea si sarea, viata va fi rozzzz, dar nu-i asa, de abia acuma incep greutaatile!
Depinde de fiecare persoana, pentru unele pare tentant, unele le fac din obligatie " sa nu-si piarda iubitul " si evident la scurt timp isi i-au papucii, altele le fac, pentru ca asa vor ele, altele ca vor sa-si multumeasca pe deplin iubitul, altele ca nu le-a batut ma-sa destul cand a trebuit fiecare cu mentalitatea, oricum sunt niste reduse, baietii aia no sa ramana toata viata cu ele, si ele raman cu buza umflata, formeaza alte cupluri si baietii o sa creada ca-s niste sparte, mai ales alea de 13 ani. TREABA LOR!
Mă doare sufletul sa aud lucruri de genul ăsta.Consider ca acele fete nu au fost educate şi nu li s-a spus ce este bine să faca.Ele se vând pentru un viciu sau pentru că nu stiu ce este dragostea adevărată.În ziua de azi dragostea e ceva trupesc. Dacă nu s-ar mai grăbi lumea şi ar înţelege ca o relaţie este facuta de Dumnezeu şi trebuie sa avem grijă de ea, fară sa o mânjim cu ispitele trupeşti, atunci s-ar vedea ce înseamnă fericirea şi împlinirea sufletească.
E si logic daca lor le place, acu la 13-14 toate fetele cu telefoane mess toata ziua facebook vreo 10 handralai dupa el isi schimba iubiti la 1 zi si mereu as asa
cate unu voi credeti ca ele le face asa sa-l faca fericit? pentru cai place si el auzi si la alti obsesie... o face pentru ca vrea curve le pla ce pu ...la
Nu le baga in seama.Nu e treaba ta.Fiecare face ce vrea.Asta nu inseamna ca e bine ceea ce fac ci dincontra.
Am adaugat intrebare sa aud raspuns.Nu sa te aud facindu-mi scandal pentru-ca tu te-ai culcat cu Iubi al tau la 15 ani si tia traso si tio dat papuicii Good luck.
Eu mi-am spus doar parerea despre aceste "genuri" de persoane.Iar pentru cultura ta: eu nu "m-am culcat cu iubi al meu la 15 ani"+nu te priveste viata mea personala deci... sper ca te-am lamurit
Ma rog, imi cer iertare.
Astaeparereamea întreabă:
Mutubal întreabă: