anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar nimeni nu se sesizeaza cand apar astfel de intrebari?
http://www.tpu.ro/......-la-el-si/
http://www.tpu.ro/......ul-lui-de/
http://www.tpu.ro/......-parerile/

Răspuns Câştigător
| Lary23 a răspuns:

Portocala, ai perfecta dreptate! sunt multe intrebari postate pe aici, care m-au surprins total! si cel mai grav aspect e: varsta, atat de delicata!

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prima este evident minciuna cuiva cu imaginatie saraca si coeficient de inteligenta scazut. A doua nu prezinta mare pericol, dar ma face sa ma intreb ce nebun de parinte isi lasa fata de 13 ani sa aiba calculator in camera ei si sa stea pe YM nesupravegheata. A treia este lunag si plictisitoare si nu prezinta nici pericol, nici interes. Deci ce ai vrea tu sa sesizam?

| Libelle a răspuns:

Le sesizam, dar ce sa facem noi? Ori primim caracter irelevant dk incercam sa spunem ceva, ori stupiduri multe, dar in general cei care pun aceste intrebari nu realizeaza.
-intrebarea 1 consider ca e caterinca(am si raspuns la intrebare, dar daca este adevarat, imi e mila de fata aia
-intrebarea a doua mi se pare derglata total(adica cum sa stai cu unul de 28 de ani, si pe mess, cine stie ce obsedat poate fii.)
-intrebarea a treia nu mi se pare prea anormala, ci doar ciudata.

| CristinaElena96 a răspuns:

Nah parerea mea este ca cine pune aceste intrebari are prea multa libertate acum serioswinking
am 14 ani si asa cum se zice "m-a invatat mama sa nu vorbesc cu strainii" fetele astea au peste putin de 15 ani///hai maxim 15 ani... o fata de 13 ani care isi facem prieteni virtuali care ii cere sa se dezbrace la web, sau sa-i dea o poza dezbracata lasa de gandit si eu pariez ca tipu krei i-a cerut are sigur peste 17-18winking
la 15 ani sa ai prieten de 30 foarte frumos./. ala ar putea fi tacsu
. in loc sa iasa cu colegele la un suc la o plimbare prin parc.sau pur si simplu sa mai citeasca ceva./...nici netu sa stii ca nu-i interzis
dar cand vezi chestii de astea cu fete care la 13-14-15 ani nu mai sunt virigine///te plictisesti.la cate chestii ai citit pe netwinking
rau am mai ajuns.,.
nu e intrezis sa ai prieten pentru ca baietii te inteleg altfel.si alta afectiune ai din partea unui baiat. dar baiatul sa-l vezi fata in fata sa-l cunosti.nu sa fie prieten vritual si sa-ti ceri sa te dezbraci
in concluzie:rau am mai ajunswinking

| CristinaElena96 a răspuns:

Aa da si apropo la prima intrebare sunt de acord cu brigaela
a pus intrebare de plictiseala
un tip de 30 de ani nu sa uita la o copila de 15laughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Prima întrebare mai că am crezut-o, dar cred că face mişto.
A doua întrebare... hmmm... e un obsedat oh go on, no comment.
A treia e lungă, plictisitoare şi puţin...nu găsesc cuvântul potrivit.

| Dan a răspuns:

Cine sa sesizeze, noi? Eu am vazut multe intrebari din astea, spune lui RalucaTPU si poate nu o sa mai vezi.Noroc!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Sa stii ca daca nu ai interes sau raspuns pentru o intrebare e usor sa mergi mai departe. Oamenii vin aici cu tot felul de intrebari, mai copilaresti, mai neserioase, mai grave, mai interesante sau nu, iar ca exemplu parerea mea e ca intrebarea ta de aici este irelevanta dar stiu ca este ceva subiectiv si nu o voi raporta, pentru ca este dreptul tau sa o postezi, si, mai mult de atat, iti si raspund. Acelasi lucru este valabil si pentru ceilalti. Intelegi cum functioneaza libertatea? Oamenii au perspective diferite, in loc sa vezi ca o amenintare o abordare diferita ai putea in schimb sa iti faci prieteni cu care ai ceva in comun si sa-i respecti pe ceilalti de la distanta care ti se pare confortabilahappy Toleranta ( si detasarea pe care o aduce ) este o calitate subestimata, e gresit sa-i vezi ca inamici pe cei cu pareri diferite.

| Zazu a răspuns:

Cristacheceliute. cred ca nu m-am exprimat corect, si nu ai inteles ideea.Eu nu vreau sa raportez intrebari, este vorba despre libertate, dar libertatea pe care o ofera parintii copiilor, nu aceea de a sterge sau a nu se mai posta intrebari de genul acesta.Asa de fapt ne dam seama ce copii avem acasa, si vom actiona in consecinta. Dar cazuri ca cele de sus sunt reale, sunt copile santajate de indivizi pe net, intr-un fel sau altul! In inocenta lor li se pare un joc, dar de multe ori nu este asa, indivizi care cu timpul acorda multa atentie copilelor pentru ca acestea sa aiba incredere in ei si se ajunge la fapte deplorabile.Despre asta este vorba.Eu cred, ca ar fi mai bine, ca acestea sa stea de vorba cu adminii sau cu anumite autoritati in cazul in care se intampla lucruri ca cele de mai sus.Pentru ca se pot gasi oameni care sa le sfatuiasca in privat si acestia sa le intinda o capcana, vezi ultima intrebare postata. Din contra, eu nu as vrea sa se stearga asa ceva, dar daca fata posteaza un apel de ajutor, sa fie contactata de catre persoane avizate profesional care le pot ajuta concret.

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Crede-ma ca le-am sesizat si ma sperii de ce le poate duce mintea pe unele fete...
nu pot sa imi dau seama, oare ele chiar nu gandesc?
cunosc cazuri de fete care si-au dezamagit parintii pierzandu-si virginitatea la 13/14 ani si ma minunez de ce tampenii se pot petrece!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Oh, am inteles acum. Iti faci griji pentru soarta copilelor. Dar, realist vorbind, nu poti face nimic in situatia asta. Sunt lucruri care s-au intamplat dintotdeauna cu sau fara stirea celorlalti, oricat de straine, grave si neplacute iti par unele situatii - ele apar. Tin minte o intamplare din copilarie, cand, intr-o noapte, in parc, un individ beat de vreo 40 de ani a imbrobodit o prietena din grup sa mearga cu el un pic mai incolo sa discute ceva separat, dupa o ora o cautam, o strigam, si disparuse. Ne-am dus la politie, aia nu doar ca ne-au ras in fata, dar ce glume au facut... a fost o experienta urata si eu cu inca un prieten eram deja ingroziti, ne-am intors in parc si la un moment dat am vazut-o mergand pe acolo si nu reusea sa scape de el, ala mergea insistand la 10 metri in spatele ei, am luat-o, am vb cu ea si era totul ok, doar ii batuse niste apropouri dar putea sa iasa urat. De multe ori fetele prietenoase si dragute nu sunt vazute in inocenta lor de ratatii astia libidinosi. Si impactul cu realitatea poate fi uneori greu pentru ele, insa este modul lor de a se adapta si de multe ori interventia altora este inutila. Apoi, sa stii ca se intampla si baietilor sa pice fara sa vrea in rolul agresorilor fara sa aiba astfel de intentii, ci doar ca prin forta imprejurarilor ajung si ei victima unei neintelegeri si apoi sunt vazuti ca "bad guys". Sunt situatii inevitabile, si daca te bazezi pe autoritati...hai sa fim seriosi, macar sa avem grija de cei dragi si sa ajutam cu un sfat acolo unde putem, desi rareori sunt ele luate in seama.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa ca asa le trebuie la toate si la toti daca nu fac diferenta intre internet si realitate, isi merita soarta

| Jurnaldedecembrie a răspuns:

rolling on the floor Ce fiinte! Cum se pot naste asa persoane?