| Houselaurie a întrebat:

Chiar nu stiu ce e cu fetele astea, de abia acum imi dau seama si eu. vorbim 2 saptamana, ne tinem de mana, ne sarutam, vb la tel, mesaje, si de duminica de la ultima intalnire care a mers super, nu mai are chef de vorba, nu ma mai cautat deloc, pe langa faptul ca luni avea si avatar cu alt baiat.cand aduc aminte de intalnire, nu zice nimic, sau e obosita, ca a inceput scoala.sa zicem ca nu mai vb cu ea, dar parca nu pot sa mi-o scot din minte.imi tot aduc aminte ce bine ne intelegeam, si dintr-o data fara motiv, nu prea mai are chef de vb, nu prea mai rasp la mesaje. ce sa fac.eu ieri am vb putin pe mess cu ea, si nu mai era parca interesata de mine, acum am zis sa o las pe ea sa ma caute, si pana la ora asta nimic, si daca faceam asa in timpul celor 2 saptamana cat am vb, era imp sa nu ma caute.

Răspuns Câştigător
| Klepto a răspuns:

Termina cu comportamentul asta de semi disperat dupa ea, ca fetelor nu le place un disperat.
Ea sufera de toane si mofturi si ca nu stie ce vrea si niciodata n-o sa stie ce vrea.Azi te vrea, maine te respinge, azi te place, maine te uraste, nu incerca sa intelegi fetele, n-o sa le intelegi niciodata.Intalnirea aia poate doar tie ti s-a parut "super". Poate ca a aparut un alt baiat in viata ei si te-a eclipsat pe tine, poate ai fost doar o distractie inainte de scoala.Incearca s-o ignori total asa cum face ea si gata, daca este sa te caute, o sa te caute si gata.Te faci de ras mai mult daca tot insisti incontinuu, o sa te creada un disperat perseverent enervant.
Cauta o fata care sa te placa neconditionat, nu doar 2 saptamani.
Scoateti-o din minte ca dupa cum se vede, n-o sa ai sanse reale, desigur poate ma insel si o sa fie a ta.Las-o macar sa se tina de cuvantul dat, daca nu te cauta, este logic ca n-a fost sa fie si gata.

1 răspuns:
| YoYo_4285 a răspuns:

O fata care te`ar iwbi ar fi apreciat si faptwl ca existi...O fata care iwbeste wn baiat se poartha frumos cu el, e cat mai romantic si fake km tt c poathe pentru el; x vb cu ea si intreab`o...c e al thaw e al thawwinking