| Alexaaaara a întrebat:

Chiar nu stiu ce sa fac, ma simt foarte confuza! Am avut o relatie ce a început ca o copilărie la vârsta de aproape 14 ani, el pe atunci având 15, relația propriu-zisă a durat 1 an, despărțirea fiind produsă din cauza lipsei maturității de la vârsta aceea. Ne intelegeam bine, l-am iubit și pot spune și susțin ca și in prezent, inca îl iubesc, dupa 4 ani, la aproape 18 ani. Avand același grup de prieteni primii 2 ani ne mai întâlneam ocazional, dar de 1 an de zile nu l-am mai vazut deloc, nici macar accidental.Stiu ca a mai avut ceva relatii pasagere, dar de la mine, nimic serios. Ultima oara cand am încercat sa reluam legatura, respectiv acum aproximativ 2 ani, mi-a spus ca nici el și nici eu nu suntem îndeajuns de maturi pentru o relatie in adevăratul sens al cuvântului.Toata lumea spune ca timpul va pune praful și pe povestea noastra și ca sentimentele vor pieri, dar nu, eu simt aceeași iubire și îmi amintesc de noi cu același drag. Credeți ca e posibil ca dacă acum, dupa atatia ani, îl caut sa fim fericiti? Nu am mai avut nici o alta relatie de atunci, el e prezent in gandul meu, chiar simt ca este sufletul meu pereche! Ce ma sfătuiți sa fac?

Răspuns Câştigător
| DoctorulManhattan a răspuns:

Daca ai sentimente atat de puternice pentru el de ce sa nu il cauti. Exista povesti cu final fericit si in viata reala nu doar in filme, iar voi ati putea face parte dintr-una. Depinde bineinteles si de el. De multe ori relatiile din scoala/liceu nu tin dar sentimentele care sunt naive sunt si cele mai sincere. Daca v ati iubit atunci sunt sanse mari sa va iubiti si acum big grin

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te minti singura fetita, ori habar nu ai, dar nu-i sufletul tau pereche, atat vreme cat ai mai avut in timpul asta si alte relatii, dovedind ca nu-l iubesti deloc.
Adevarul este ca nu ai habar ce inseamna sa iubesti pe cineva cu adevarat, ca nu poti vedea in fata ochilor decat persoana iubita, ca nu poti respira decat daca esti in preajma lui, ca nu-l poti insela cu nimeni, pentru ca nu exista nimeni altcineva pe pamant, in afara de el.Asta isneamna dragoste si iubire adevarata, asta inseamna suflet pereche!
Folosesti cuvinte mari, fara sa le cunosti intelesul!

| Alexaaaara explică (pentru Violleta2022):

El a fost singurul om cu care am avut o relatie și am 18 ani, nu am putut avea nimic cu altcineva. Am scris acest lucru și mai sus!

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui sa il uiti.
Ar trebui sa iti dai o noua sansa sa cunosti pe altcineva, sa cunosti persoane noi, in loc sa stai sa te gandesti la trecut.
Ce ati trait este de domeniul trecutului, acum trebuie sa privesti inainte.
Acum iti este greu dar nu poti continua asa, asteptand ca cel baiat sa vina inapoi.
Fii mai optimista, lasa trecutul in spate. Viata trebuie traita la maxim.

| SG1995 a răspuns:

Eu joc riscant, trebuie să riști să afi, deși răspunsul se poate să nu fie cel dorit de tine.

| stop99 a răspuns:

Pai, in primul rand, asigura-te ca si el e singur. Daca e singur, poti sa incepi sa reiei legatura cu el si sa o luati cam de la zero. Si daca totul decurge bine, ii poti spune si lui in fata ceea ce ai scris aici happy.