| gamerulmalahios a întrebat:

Chiar nu vrea sa fie împreună cu mine?
Salut TPU! Am fost la o întâlnire cu o fata si nu prea a iesit. Ziua următoare am început să vorbesc cu ea dar nu prea ma baga deloc in seama(sunt cam 90% sigur de asta) : ii dau un mesaj in care o intreb ceva iar dupa 2 ore imi da un singur mesaj inapoi, o intreb altceva la fel si tot asa.Uneori m-a mai întrebat si ea ceva dar oricum, mult mai putin decat ea si oricum eu ii răspundem imediat. Oricum am decis să nu mai vorbesc cu ea deloc si sa vad daca imi da ea vreun semn de viata.Au trecut ceva zile si nimic.Din chestia asta pot sa trag doua concluzi-nu vrea nimic cu mine (sunt cam 90-95%sigur de chestia asta) sau ca de fapt vrea dar din cauza unor lucruri nu poate(cred cam 5-10%).Chiar dacă e foarte putin probabil mi-e mult mai usor sa ma gandesc la a doua variantă.Si din acest motiv, ma tot gandesc la posibilități care susțin a doua concluzie.Acum, hai sa le enumar:1-Ea a dat anul asta capacitatea si inca nu stie unde a intrat? Din acest motiv probabil are emoții și nu prea are chef de mine. Putin probabil, dar na, se poate.2-E timidă.Pot sa argumentez acest lucru pentru ca si la intalnire a fost cam timidă (cel putin parea). Nici asta nu prea cred dar in fine.3-Se mai gandeste daca sa accepte sau nu.Cred cel mai putin chestia asta pentru ca daca ar fi fost asa probabil m-ar mai fi testat. Tin sa mentionez si ca la sfarsitul întâlnirii a spus că îi place de mine ca persoana (dar ma gandesc ca a spus asta doar asa, ca sa fie draguta-deci nu stiu daca e pe bune) si avand in vedere ca ea a vrut să ne întâlnim (cel putin ea a vrut mai mult) ma gandesc ca si fizic ma place(si da, a vrut să ne întâlnim pentru ca ii place cum arat fizic-stiu sigur chestia asta). Deci
CREDETI CA POATE POATE MAI IESE CEVA (EU UNUL NU PREA CRED DELOC)? DACA DA, SA INCEP SA VORBERSC CU EA DIN NOU?

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa o lasi in pace, sau daca e sa ti legatura cu ea sa o faci asa din an in paste ca si cunostinta, pentru ca e clar ca relatie nu va fi.
Te place asa ca si om dar nu a simtit acel ceva pentru a forma o relatie cu tine, cam asta da impresia.

| Peridava a răspuns:

Iti faci iluzii, pentru ca ti-ar conveni asa. Fata a fost amabila (mare lucru in ziua de azi) ca sa nu te raneasca. Dar nu, nu te vrea.

| gabriielaaa a răspuns:

Da e cam la ghici ca spui tu poate e mai ocupată dar faza ca te place ca persoana eu o zic cuiva ce nu vreau nimic decat prieteni nu vreau sa distrug ceva dar eu zic sa ai putina răbdare si poate nu-i cum crezi si te place dar na mai așteaptă. Noroc

| Magic4Ever a răspuns:

Nu inteleg de ce ai scris atata daca inca de la inceput iti dai chiar singur raspunsul. Si cum ti s-a mai spus, chiar iti faci singur iluzii