1. Pentru persoanele dragi care nu mai sunt printre noi e ok sa plangi cat timp crezi tu de cuviinta. 2. Ce naiba legatura are orientarea ta sexuala in toate astea? 3. Niciodata nu e bine sa depozitezi toata increderea ta intr-o persoana. 4. Trebuie sa te ajuti singura. Nu e treaba nimanui sa te faca pe tine fericita. Imi pare rau ca au venit toate odata peste tine dar asa se intampla de obicei. Bucura-te ca esti in viata, ca esti sanatoasa si de tot ce ai. Incearca sa nu mai dai altora puterea sa determine cum te simti tu. Gaseste-ti pasiuni, cunoaste-te pe tine ..astea sunt momentele in care crestem ca si persoane
Imi pare rau pentru tine, condoleante pentru bunicul tau. sa stii ca intotdeauna vor exista oameni care te vor insela si vor incerca sa-si bata joc de tine deoarece multi oameni nu pot trai in pace cu semenii sai. faptul ca esti bisexuala nu schimba faptul ca esti un om care sufera si ca meriti ca cineva sa incerce sa te faca sa uiti de cele rele. gandeste-te ca tot ce se intampla e spre binele tau si fii optimista, caci trebuie sa fii puternica si sa demonstrezi ca poti fi fericita si fara acele persoane ce te-au tradat. pup
Scumpa mea nu cred ca sunt in stare sa-ti dau un sfat bun pentru tine dar doar vreau sa stii ca te apreciez pentru ca nu ti'e rusine cu orientarea ta sexuala. Eu sunt heterosexuala dar am o minte destupata. Vreau sa-ti urez succes mai departe si sa nu te lasi calcata in picioare de nimeni sa te gandesti ca orice sfarsit e un nou inceput si ca bunicul tau e sus si vede si te ajuta pentru ca te iubeste.Succes draga mea si fii puternica!
Tu, prin faptul că îţi consumi energiile sexuale, în tot felul de relaţii, începi să-ţi şubrezeşti sănătatea minţii.
Astfel, emoţiile preiau controlul asupra minţii in funcţie de cum ţi se încălzeşte sau răceşte trupul.
Aşa, resimţi emoţii puternice şi contradictorii la scurt timp, treci de la extaz la melancolie şi invers.
Dacă, bunicul tău, e liantul care-ţi dă speranţă, gândeşte-te cum erai tu, când când erai cu el.
Gândeşte-te ce te-ar sfătui el să faci şi cu privire la orientarea ta sexuală.
Poate fi o rătăcire a ta de moment, ai încercat să găseşti fericirea imaterială prin trup.
Dacă vrei să-ţi restrângi puterile roagă-te şi odihneşte-te.
Şi nu mai, încerca să cauţi echilibrul în alţii, ci îndreaptă-te pe tine mai întâi.
Păstrează binele în suflet şi mergi mai departe.
Peste faza cu bunicul o sa treci mai greu, daca ai avut si relatii bune cu el adica erai apropiata, gandeste-te ca te vegheaza de acolo de sus si ca niciodata nu te va lasa singura.
In viata, eu cred ca o sa gasesti o persoana care sa nu "isi bata joc", fiecare om are perechea lui, doar ca trebuie gasita asa ca tu inca esti in cautare.
P.S : Nu am nimic cu orientarea ta sexuala, pentru ca esti fata. Daca erai baiat si erai Bi, mi se facea scarba .
App cati ani ai?
anonim_4396 întreabă: