| Shadow136o a întrebat:

Chiar sunt curios de parerile voastre.
Cred ca punctul de plecare este internetul. Sa va dau un exemplu... Eu băiat, găsesc o fata pe Instagram de la mine din oraș. Vorbim, ne simțim bine și apoi ne combinam și devine o relație de lunga durata. Acum alt exemplu... Eu băiat, vad o fata frumoasa pe strada. Ii cer un Instagram sau un număr de telefon, vorbim, e totul bine și ne combinam.
Cred ca astea sunt principalele posibilități în a cunoaște partenerul de viata. Dar, cum toate au evoluat, sunt mai multe posibilități sa întâlnim pe cineva pe internet, ca e mai simplu. Dar în realitate, pe strada, la locul de muncă, oriunde, oare câți oameni se întâlnesc și devin parteneri de viata? Cum vi se pare ca e mai ok? Sa dai de cineva pe internet sau sa ieși în lume și sa găsești pe cineva în realitate?

6 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Se numeste comoditate...
Din ce in ce mai greu gasim pe cineva.

| LordCristobal a răspuns:

A doua varianta pentru ca implica mai mult efort si imaginatie si iti pune creierul la contributie.Pe.de alta parte ti se testeaza si spiritul de cavaler si barbat.

| ZappyTv69 a răspuns:

Buna.

Normal, leneși și comozi e mai ușor să vorbim pe Instagram.
Dar, în viața reală, să iesim, să vorbim, să comunicăm, e mai greu când ne lene.

Când ieși cu fata respectivă, îi arati ca te dedici pentru ea, ca iti merită timpul.

Dar cine sunt eu (care sigur o să îmi spui ca am idei comuniste) să comentez de relațiile altora.

A, și intrebarea ar fi trebuit sa fie la categoria Conversații!

Totuși, succes în orice relație, ca nu conteaza unde ți-o facihappy

| Mayhem666 a răspuns:

Imagineaza-ti ca fata, ca un strain pe care nu l-ai vazut in viata ta, si nu stii cum e, vine la tine in timp ce iti vezi de treaba pe strada, si iti cere numarul de telefon, asa din senin. Tu cum ai reactiona?
Eu cred ca aceasta "abordare pe strada" nu e chiar ok din moment ce nu numai ca persoana respectiva nu stie cine esti sau ce vrei de la ea, dar o mai faci sa se simta si inconfortabila.
Cred ca pe internet e mult mai ok, dar asta e doar parerea mea.

| SuperFata a răspuns:

Cea mai buna varianta, este aceea ce ti- o da soarta. Putem cauta și pe luna, dacă jumătatea noastră este pe pământ, la capătul lumii, ei bine, aia va fi sa fie pe vecie.
Oricât am cauta, cel sau cea care ne va fi sortit/ă, va veni la timpul potrivit și vom simți asta.
Poate apărea de pe net, dintr- o cafenea, la birou, cand suntem intr- o vacanta etc.
Nu degeaba se spune ca avem fiecare în parte sufletul nostru pereche.
Pana la acel suflet pereche, pot intra în viata noastră tot felul de persoane și, dacă printre ele e acel CEVA, vom simți și...da, putem rămâne mereu imoreuna cu acea persoana.

Răspuns utilizator avertizat