anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar trebuie considerata ciudata o persoana fie fata fie baiat care nu a intretinut relatii sexuale cu nimeni pentru ca nu a simtit dorinta, nevoia, pentru ca nu s-a nimerit timpul, momentul si cel mai important persoana cu care sa se simta "gata" pentru momentul ala?
Eu am 22 de ani, inca sunt virgina si nu-s nici urata nici proasta sau ignoranta, incerc mereu sa nu judec si sa inteleg partea celorlati de dreptate, diferitele lor pareri, mentalitati etc.
Nu ma astept sa primesc si eu aceeasi "toleranta"pe care o arat dar idea e ca vad tot mai multe citate de la asa zisii experti, precum ca o fata trebuie sa fie dedata placerilor trupesti, ca e ceva natural si ca nu trebuie sa avem inhibitii si sa nu ne fie teama de prejudecati. Ca e natural e clar si logic.Bun. Dar de ce trebuie sa ne "exteriorizam atat de tare, sa aratam noi ca pentru noi sexul nu e subiect tabù si ne punem in mostra fanteziile ca doar na viata e nimic fara sex extrem.Pai daca cine face asta ceva Nu e judecat in nici un fel si foarte bine, atunci de ce ar trebui sa fiu judecata eu precum as avea o mentalitate inchisa si veche?
De ce daca desi am mai avut relatii nu am avut pe cineva care sa simt ca ma iubeste, respecta sau sa ma faca sa ma simt confortabil?
Chiar trebuie sa ne-o tragem asa oricum, oriunde, cu oricine ca sa fim considerate fete destepte? Eu una stiu ce am de facut si ce doresc, dar ma intereseaza si parerile voastre daca aveti cateva secunde sa raspundeti va rog.

31 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerile noastre nu conteaza. Bravo tie daca n-ai simtit nevoia sau nu ai simtit ca ai cu cine pana acum. Inca ai timp sa faci ce vrei. Era mai rau daca vroiai si nu aveai cu cine sau nu poti sa ai incredere in nimeni, sau nu te baga nimeni in seama. Asta fiind eu... 35 de ani si nu am avut ocazia, simplu. Nu ca nu am vrut, nu am avut posibilitatea. Asa ca tu poti sa stai linistita binisor si sa te doara vreo 3 metri mai in spate de parerea lumii. Zii mersi ca ai noroc si esti fata... asta inseamna ca baieti sa te bage in seama tot or sa fie, tu doar trebuie sa stii ce sa alegi si cand sa faci ce vrei sa faci.

| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa faci abstractie sau sa ignori orice ''sfat'' ori indicatie sau comentariu care vine din partea acelor asa zisi ''experti'' amintiti de tine, care sunt contrare sau chiar si doar contravin parerilor si convingerilor tale. Traieste-ti viata asa cum iti place tie. Sa ai parte de succes in viata!

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Ce te intereseaza parerile celorlalti despre tine? Poti minti oricand daca nu iti place adevarul. Tu nu traiesti prin parerile celorlalti, ci prin propria ta constiinta.

| RAY a răspuns:

Sincer vorbind fara sex multe fete nu ar avea valoare nici interes pentru barbati, poate ai pretenti mari si cauti pe fat frumos, e viata ta faci ce vrei cu ia

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu am cerut parerea nimanui despre mine. Nu ar avea cum sa si-o exprime cineva din moment ce nu ma cunoaste. Am cerut parerea subiectului in discutie. Am facut o intrebare la final. Daca nu citesti cu atentie ca sa intelegi normal ca ai sa dai si tu cu parerea pe langa subiect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Pai tocmai asta e idea.Nu am nevoie sa capat valoare in felul ala in ochii unora ca tine.
Trebuie sa aiba valoare pentru mine nu ai altora, nu m-am nascut sa multumesc pe nimeni, daca ceva nu ma face fericita nu voi face acel lucru pentru ca il face pe cutare.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,chiar trebuielaughing
Eh, atâtea calcule pentru 5 minute amărâte sau cât naiba poate dura prima dată.De parcă ar fi o decizie crucială.De parcă ar conta așa de mult dacă simți sau nu simți ceva pentru persoana respectivă.
Dacă tot știi ce ai făcut și ce îți dorești, de ce te mai interesează părerile celorlalți? Așteaptă până nu mai poți.E treaba ta. Poate primești o medalie, cine știe.
În general nu rămâi virgină până la 22 de ani pentru că așa vrei.Trebuie să fie și alte motive.Defecte,rețineri,amintiri neplăcute.Aș fi înțeles dacă ziceai ceva din ce am enumerat eu, dar așa nu prea are sens pentru mine.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Cine a spus ca trebuie sa capeti valoare sau ca astept eu ceva de la tine, eu ti am spus adevarul tu il poti nega

| Freya1 a răspuns:

Nu este nimi gresit daca nu ti-ai inceput viata sexuala, pentru ca asta o sa faci cand vrei si simti.Am si eu o prietena la 23 de ani ce pur si simplu nu simte sa faca asta si asteapta cat considera ea ca trebuie si pe cine considera ca merita.
Primesti foarte multe sfaturi ca nu conteaza ca poate fi oricine ca bla bla.Eu nu sunt de parerea asta.Eu consider ca orce om trebuie sa fie constient de propria valoare morala, sufleteasca etc si sa nu ia chiar asa in deradere primul act sexual in functie de care iti vei modela probabil viata intima si parerea despre sex pe mai departe.Nu e tot una sa te culci in stanga si in dreapta cu cine apuci de nevoie sau iti alegi un partener demn de sentimentele si corpul tau indiferent ca esti barbat sau femeie.
O femeie nu are valoare doar daca face sex, o femeie este valoaroasa in primul rand pentru ca e om si apoi pentru toate calitatile pe care le detine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Asa cum am spus mai sus, nu am cerut nimanui pareri despre mine. Am pus o intrebare la final. Nu astept medalii sau statui.
Si da pentru mine conteaza ce simt si a fost o alegere a mea.
Daca pentru tine nu conteaza ce simti imi pare rau pentru tine.

anonim_4396

"Ma intereseaza si parerile voastre"
Citesc eu greșit?laughing
Să nu-ți pară.

| Emma30555 a răspuns:

Sex faci cu o persoana pe care o iubești și te iubește mai ales prima data. Nu cred ca judeca nimeni pe nimeni, poate asta e percepția ta. Important e sa îți fie ție bine nu contează ce cred ceilalți, nu trebuie sa aduni frustrări sau sa te intereseze părerea unora. Tot ce facem în viata trăim noi nu lumea din jur

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă îți era ok așa cred că nu mai veneai cu romanul ăsta aici, probabil ți s-a întâmplat ceva și vrei să te descarci. rolling on the floor
Eu nu văd o întrebare la care să-mi dau cu părerea, văd doar vreo 3 retorice.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt, ti-am ignorat sfarsitul pentru ca mi se pare lipsit de sens. Da, trebuie sa ne-o tragem continuu. Iti place raspunsul? Probabil ca nu. Dar daca iti spun: Nu, nu trebuie sa ne-o tragem, lasa-i in pace pe cei care si-o trag, ca nu au viata ta. Asta probabil iti convine.
Si ca sa iti spun de ce mi se pare intrebarea lipsita de sens: fiindca nu poti impune celorlalti ce sa faca. Nu poti tu singura sa stabilesti ce-i bine si ce-i rau. Vezi-ti doar de viata ta si fa ce ti se pare tie de cuviinta si incearca sa-ti gasesti un partener care are aceleasi viziuni ca tine, fara sa te mai lasi complexata de tot ce se intampla in jurul tau, ca doar e viata ta, nu a altora.

| Mădăd26 a răspuns:

Consider ca traim intr-o lume in care daca nu facem ce fac toti ceilalti suntem judecati, exclusi sau luati in de râs. Astfel de persoane nu merita atentia si respectul nostru. Este fix alegerea ta daca vrei sau nu sa o faci. Poti sta asa pana la 35 de ani daca tu asa simti sau consideri ca este bine. Nu este ceva ce trebuie facut obligatoriu sau daca nu o faci sa fii respinsa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mădăd26):

Mai degrabă pana la 29 ~ 30... După aceea intervin probleme psihologice și fiziologice. Crezi tu că faci după cap atât timp cât vrei, la un moment dat ceasul biologic își cere drepturile. E o iluzie ca poți trăi sănătos fără o viață sexuală normală după o anumită vârstă. E același lucru cum te-ai deprava de orice, apă, soare, mâncare șamd...

| Mădăd26 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt oameni care nu simt nevoia sa o faca, in acest caz nu pot face doar pentru ca "trebuie".

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mădăd26):

Oameni care "nu simt nevoia" (asexuati) stiu ca exista... eu vorbeam despre oameni normali cu necesitati normale. La fel de bine, la extrema diametral opusa exista si nimfomani/nimfomane. Nu cred ca este cazul aici nici de una, nici de alta. Cat despre cat de sanatosi raman fiziologic acei asexuati, nu am fost curios. As specula ca prea bine nu le merge, indiferent ce cred sau simt ei in legatura cu sexul in sine... la fel cum nici unui insomniac nu-i face bine lipsa de somn, chiar daca nu are el somn. Macar ala e constient si ar vrea sa doarma, atat ca nu poate.

| Mădăd26 a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi place gandirea ta mult, vad ca esti documentat despre multe categorii de oameni, sunt persoane care habar nu au de cei enumerati de tine mai sus, de apreciat!

| OldSoul a răspuns:

Nu-ti bate capul cu ce prefera, ce vrea, ce spune lumea.
Daca la sfarsitul zilei tu esti impacata cu tine, asta este tot ce conteaza.

Exista feluri si feluri de oameni, iar lumea in care traim nu este cea mai perfecta, deci nu exista nici decizii perfecte.
Poti sa risti si sa pierzi, sau poti sa nu risti si ai pierdut deja, asa e si aici, poti sa-ti incepi viata sexuala cu oricare si sa te bucuri mai mult de "placere" sau poti alege sa ai rabdare si sa astepti persoana potrivita cu care sa-ti asumi acest fapt.
Mai departe, e de precizat ca cel mai adesea femeile ajung sa regrete primele "partide", aia e, primele relatii in general nu sunt facute sa tina. Ca baiat/barbat, treci usor peste aceste "Aventuri", ca baiat/barbat daca ai facut-o cu mai multe femei, esti smecher, dar ca fata, daca ai facut-o cu mai multi barbati esti curva laughing Mentalitate aiurea.

Nu exista o cale perfecta la acest capitol, orice ai alege, unii vor aprecia, altii nu, tot ce conteaza e sa gasesti persoana care va aprecia alegerea facuta de tine.

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

Da tu stiai ca fat frumos si calul lui, nu exista, asta in caz de il astepti.
Plus ca ce vei face cand vei intalni unu care il placi si el te va lasa pentru ca n-ai pic de experienta sexuala, si te rog nu ma lua cu daca ma iubeste ma intelege ori mi-o capat cu el.
Si ce treaba are :
"Chiar trebuie sa ne-o tragem asa oricum, oriunde, cu oricine ca sa fim considerate fete destepte? "
Adica alea care fac sex sunt proaste sau ce?
Desi ti-ai pus scut cu" nu ma intereseaza parerea oanenilor", eu cred ca esti frigida.
Si nu o lua ca pe o jignire, doar ca pe o parere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cristian_Cristi_1986):

Vaai ce reflexie interesanta...laughing

anonim_4396

Greu e pentru tine sa intelegi ceva atat de simplu.

anonim_4396

Mda.Poate că așa o fi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din pacate in ziua de azi nu se mai cautã o femeie virgina si loiala, atât timp cat stie sã facã un oral bun este vazuta cu ochi buni, asta este adevarul, de aceasta conteazã experienta.
Totusi esti de invidiat deoarece nu se prea gasesc ca tine, o femeie daca face foarte mult sex isi distruge vaginul in timp mai ales daca are o multitudine de parteneri sexuali.

anonim_4396

Foarte amuzant. Ti-as da funda daca as stii ca nu asta vrei
laughing

| Carare_Mihai_1983 a răspuns:

Stai linistita...nu asculta gurile rele...o sa ai timp si de aceasta viata sexuala nu ai gasit? nu e nicio problema o sa vina un salut

| MilesAway a răspuns:

Nu stau sa citesc ce alte comentarii ai primit, mi-e lene.
Dar dupa intrebarea ta problema nu e vorginitatea dupa 20 de ani ci ca tie iti pasa de parerea altora in ceea ce priveste acest subiect.
Nu, nu societatea trebuie sa isi schimbe parerea si (pre)conceptiile. Tu trebuie sa ti le achimbi pe ale tale.
Traim intr-o lume a consumerismului iar sexul inca vinde FOARTE bine.
Nu poti blama pe nimeni pentru ca nu sunt pe aceeasi unda de lungime cu tine,, puritate si castitate", sau ca nu te ridica in slavi ca vezi domne esti tu mai diferita (oricum, doar idiotii te vor complimenta pentru asa ceva, aceiasi cu cei care nu vor dori decat sa ajunga in chilotii tai).
Oricum, ma rezum la atat -
daca nu te frustra ceea ce cred eu ca te frustrraza nu mai puneai intrebarea de fata. Tu o bagi in fata pe aia cu "oamenii judeca" cand colo adev. e ca pe tine te doare ca nu ai gasit acea pers. care sa iti ia "povara" de pe cap.

happy Nu dispera prea mult, era o vorba, vine cam asa:

"Nobody dies a virgin. Life fucks us all".

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MilesAway):

Spune-i asta si lui Endoryus ca tot esti usa-n usa cu el in spitalul ala de nebuni. El chiar are impresia ca daca ma face lab.agiu virgin prapadit o sa sufar ca a trecut viata pe langa mine. Eu n-am de ce sa ma vait din punctul asta de vedere. Lucru pe care vi l-am mai explicat voua in privat in destule ocazii. Amuzant ca inainte imi spunea in privat ca ce ratat e cineva sa-ti zica asa batjocura, ha ha...chiar ca uita si ce vorbeste, dar nici n-ai ce pretentii avea de la oameni experti in ipocrizie.

N-am vrut sa-ti las neaparat tocmai tie o remarca, dar ai facut niste remarci bune on-topic si ma intreb daca te-ai lasat de fumat in era asta a consumerismului pana la urma? Mai stii cand pe mine ma numeai pionul ei? Sexul o sa mai vanda (nu e neaparat asa de condamnat), dar nu e nesanatos decat la centuriste si altele de genul. Fumatul insa "doamne feri" ca tot cartofii prajiti raman mai sanatosi pana la proba contrarie (afara de cea a numarului mai mare de calorii si niveluri de zahar/colesterol).
In alta ordine de idei m-a tot rugat admina sa nu plec de pe site, mi-a promis ca-mi rezolva bug-ul cu ignore-ul de care ziceam zilele trecute. Deh acum cand faci macar 3-4 luni de zile vechime si cateva sute de raspunsuri incepi sa valorezi. Ma simt magulit. Hi hi. Hmm... sa vedem ce va urma...scuze de off-topic tanti colega de palier cu Endoryus. M-am rugat o saptamana sa ma stearga, mai insist si luna viitoare, cine stie, poate mai uita. Pana atunci il mai fac de ras pe Endoryus, poate se cara el mai intai, poate am noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MilesAway):

Spune-i ca te lasi de fumat cand face el sex, "hihi". De fapt nu, spune-i ca te lasi de fumat cand ne vedem in 4 luni. Sau te lasi pana atunci. Spre binele tau. Sa te puna mama lui proces verbal sa imi tragi un fum in ochi...