Buna sunt de acord cu tine, ca dragostea nu cunoaste impedimentele varstei, insa nu putem compara o pustoaica de 17 ani care probabil habar nu are ce va face cu viata ei ( asa cum sunt majoritatea din ziua de azi ) cu o femeie de 22 de ani, care este mult mai matura decat una de 17. una este diferenta de varsta la 17 ani, si alta la 20 si ceva. eu cred totusi ca este o foarte mare indiferenta iar pustoaicele de pana in 18 ani pot fi influentate foarte usor, mai ales de catre un baiat mult mai mare, neavand experienta necesara pentru o astfel de relatie.
Defineste, te rog, normalitatea. E posibil ca fata de 17 ani sa-i dea lectii de viata baiatului de 26 de ani.
Buna!
Da,adica de ce nu? Atata timp cat nu treceti stadiul de prietenie...
O zi buna!
NU. din niciun punct de vedere pentru ca ea, fara suparare este mica si proasta, iar el are experienta o poate manipula extrem de repede si usor.
Si relatia asta pentru inceput cum spui tu cu siguranta va duce la altceva, si asta cat de curand
Defineste prietenie, in primul rand. Apoi, daca totul e reciproc intre voi, aceasta "pretenie" poate avansa daca voi vreti, care ar fi problema. Dragostea nu cunoaste impedimentele varstei.
Si eu sunt intr-o relatie cu o fata cu 9 ani mai mica decat mine. Eu am 31, ea 22.
Unele fete la 17 ani sunt mai mature decat un barbat la 26.
Unele, insa sunt exceptii.
Buna sunt de acord cu tine, ca dragostea nu cunoaste impedimentele varstei, insa nu putem compara o pustoaica de 17 ani care probabil habar nu are ce va face cu viata ei ( asa cum sunt majoritatea din ziua de azi ) cu o femeie de 22 de ani, care este mult mai matura decat una de 17. una este diferenta de varsta la 17 ani, si alta la 20 si ceva. eu cred totusi ca este o foarte mare indiferenta iar pustoaicele de pana in 18 ani pot fi influentate foarte usor, mai ales de catre un baiat mult mai mare, neavand experienta necesara pentru o astfel de relatie.
Bananacantareata87 întreabă: