| D_4434 a întrebat:

"Chimia" dintre noi doi exista, este foarte mare chiar. Atat ca pe mess nu prea stiu despre ce sa mai discutam. Practic, conversatiile se rezuma doar la "buna, ce faci?" si alte cateva chestii. Nu inteleg de ce se intampla asta, mi-as dori sa nu mai fie asa. Ne placem foarte mult, simt asta, dar... straight face

Va rog, ajutati-ma! Ce sa fac?

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Lipsa subiectelor de discuţie. Fă o listă cu ce ai vorbi cu o persoană pe care nu o cunoşti şi vezi dacă ai curpins tot şi cu prietenul tău. Dacă te uiţi la ştiri sincer găseşti multe subiecte de discuţie interesante. Vorbeşte despre un film, despre muzică, despre o carte, despre preocupările tale şi preocupările lui. Despre ce-ţi doreşti etc. Subiecte sunt! Baftă!

| mihaela_7412 a răspuns:

Pai vb cu el nah

incearca u poate el e mai timid zii ca mai ala sau fl si u semne :X:* chestii de astea eu asa am, inceput si am vb cu unu

| Gigiku a răspuns:

Treceti la nivelul urmator. Incearca sa vorbesti despre viata sexuala. Daca iti permite varsta happy

| cristal_7578 a răspuns:

Cred ca intr-o relatie comunicarea e totul, conteaza foarte mult. discutati despre ce faceti ziua, despre voi 2, planuri de viitor(daca e o relatie serioasa), filme bune pe care le-ati vizionat, muzica, schimb de pareri despre tot felul de lucruri lipsite de importanta, cand iubesti nu ai cum sa nu stii ce sa discuti cu persoana iubita...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai incearca sa discuti cu el despre: ce faceti toata ziua, muzica, poze, glume, prieteni, probleme, pareri si alte chestii.Eu vb cu fostul aproape 8 ore pe zi doar pe mess sh niciodata nu ne-am plictisist! sau poate esti u o persoana plictisitoare si nu aveti c sa vb...