| AAA_9834 a întrebat:

Ciao all, vreau si eu niste pareri daca se poate, incep prin a spune ca de vreo luna mi-am gasit de lucru in italia si de am inceput am inceput sa ma macin prin inauntru adica psihic, sunt mai tot timpul tacut nu mai am nici un chef de ras, de iesit nicaieri chiar daca nu o arat :d, pana acum am doar o singura relatie ca lumea si mai tot timpul de cand am incheiat relatia de aproape un an de zile ma tot gandesc la ea cea cu care am fost big grin si ce vroiam sa zic este ca ma simt singur, simt nevoia de caldura sufleteasca, de dragoste, de iubire, ma simt gol pe din inauntru. Puteti sa imi spuneti voi dc? nu am nevoie de pareri idioate. msss

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Viata intre straini e groaznica.Cine nu a trecut prin asa ceva, se poate abtine de la orice comentariu.Mergi pe strada, strada e plina de lume si stii ca esti singur.Nu-ti zambeste nimeni,nu-ti vorbeste nimeni, in jurul tau auzi vorbe de neinteles, nici sa ceri apa nu poti ca nu te-ar intelege nimeni.Si atunci, incepi sa afli cine esti.Ai timp si de persoana ta.Te gandesti mai mult,te agati de amintiri, iti vin in minte tot ce a fost frumos in viata ta, ca sa ai putere de undeva.Sa poti ramane in picioare si maine. Oriunde ai fi, gandul tot acasa iti zboara.De acasa iti tragi puterea.Si de "acasa" ti-e dor mereu.La inceput e mai greu.Pe urma,inveti limba,mai cunosti un om,mai zici o vorba, mai inveti ceva, incepi sa te adaptezi.Cu timpul te obisnuiesti cumva.Stiu cat iti e de greu.De 17 ani traiesc departe. Vorbesc limba lor, traiesc viata lor, dar la dumnezeu ma rog in limba noastra.Cum rezist? Net-ul sa fie sanatos.Ascult muzica romaneasca,citesc bancuri romanesti,vorbesc cu prietenii,cu familia,imi fac prieteni noi, citesc stirile din tara, tot ce e romanesc a capatat o importanta deosebita pentru mine.Acum,nu de mult am descoperit TPU.Nu mai am nimic sa ma plang, am de lucru pentru doua vieti.Si timpul trece si ziua cand voi veni acasa se apropie.Intelegi,Andrei? Fa acelasi lucru.Lupta-te cu timpul, va trece.Adapteaza-te.Cat mai repede poti.Si totul va fi bine! Imi cer scuze daca te-am plictisit, dar mi-a cam iesit si mie necazul pe nas! Mult noroc!

1 răspuns:
| mihaibr11 a răspuns:

Salut! Inteleg ca a fost ceva mai mult decat o simpla relatie si la cum descrii tu, probabil o sa tot porti in gand si-n suflet persoana respectiva, dar daca nu va puteti impaca sfatul meu e sa o pastrezi ca pe o amintire placuta, un pct de referinta daca vrei si sa cauti caldura si iubirea in alta parte. Adica mergi mai departe. Situatia ta e complicata si pentru ca esti departe de casa, de ai tai. Sper sa treci peste. Succes