Ce`Te`uiTsii La`Mine-aShA? vrei Sa`Fiu`ca`CuRvA`Tha…aSTa`NiCiOoDaTha`Nu`Se`va’NtaMpLaHi`Nu Te Mai`SuFoCa`pLeaCa`n... Mea`Cu ToT Cu`Eah`:X:X____:X
""•_»Parfumu` tau in bluza mea,Si stilu` meu in mintea ta, Vei intalni privirea mea, In fiqre [Ea] din viata ta!«_•""
Crezi ca ma Faci geloasa Cu naspetha Ta Nu fraiere.nu`mi pasaa`. Oricum te Doare cand Ma Privesti din Departare Iar cand te uiti La poza mea te Doare Inima! Lasa.ma pe mine.Mi`e mai bine Fara tine.Ai grija De Nasoala Ta...
"poate ca nu sunt la fel de frumoasha ca ea poate ca nu stiu sa fac totul la fel de bine ca sh ea dar ce fac eu sti doar tuh dar ce face ea stie tot orasul"
M-ai pierdut,asta e...obisnuieste-te cu ideea ca eu nu mai sunt pentru tine, ca de acum incolo noi doi nu mai exista... poate prieteni vom ramane.
Nu ti-ai dat seama si `ai facut pasul gresit. nici Dumnezeu nu te iarta. ca ai tradat iubirea mea. dk` suferi pentru mine. Suferi din greseala Ta
†zi dáµ delete din mintea mea. Rámái In pNm.Cµ †***á †á
Iubeşte`o!` Nu`mi pasă. Păstreaz`o de tot. Iar pe mine. Priveşte`mă şi linge`te pe bot!
Ma vrei inapoi? Eu nu, Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang.
Cand` O Vei` ImbraTzisa` Pe Ea`, Te Va Durea` pT ca In Ochii` Ei Va ReflecTa` Doar` Imaginea Mea` sTai` LinisTiT` Nu Ma Ranesti` Chiar` Ma Amuza Sa Vad` CaT` De PuTsin` GandesTii` ""
-Ai fost un prost, îl întrerupse fata. Nu trebuia sa visezi, trebuia s-o iubesti
PrEaH tarziu sa-Ti cEri iErTaReAi GrEshIt sH-Mi Sp K DoArE La mN nu Mai InCeRCapT K mi-aI FrAnT InImA:->Inimile
Atunci cand iti va fi mai greu sa te gandesti la mine mereu, am sa ma-ntorc, iubirea mea...CU SPATELE
Exista Google.ro care-ti spune tot ce vrei sa stii, trebuie doar sa-l intrebi.
N-ai stiut sa pretuiesti iubirea mea, mai tarziu iti vei da seama, ce comoara ai pierdut